forum.labradory.org

Śmietnik - Marsz przez Polskę

Gocha2606 - 30-08-2013, 17:24
Temat postu: Marsz przez Polskę
UWAGA miłośnicy wędrówek z psami z Katowic i okolic!

W najbliższy wtorek, 3 września zawita do nas Ania, maszerująca przez Polskę ze swoimi psami.
Wasza obecność ( oczywiście z psami) mile widziana - wstępnie ustaliłyśmy , że spotykamy się w Parku Śląskim w Chorzowie około godz.17.30.

Gdyby ktoś mógł zapewnić Ani i jej psom transport z Gliwic do Katowic byłoby fantastycznie.
Telefon do Ani : 518-023-497.

https://www.facebook.com/...7975540?fref=ts

Ania przemierza Polskę wraz ze swoimi dwoma psami - głównie na piechotę, ale bardzo potrzebuje naszego wsparcia psychicznego, czasami transportu, noclegów po drodze, jedzenia, pomoc finansowa także mile widziana, zwłaszcza, że po drodze zdarzyło się już kilka niemiłych wypadków i konieczna była pomoc lekarza i weterynarza.

AnIeLa - 31-08-2013, 10:02

Dziewczyny to jest temat o Marszu.

W linku wstawionym przez Almathea83, jest o Ani jako oszustce i jej sprzedaży .

Nie ważne czy ją lubić czy nie ale Ona idzie z tymi psami przez Polskę, one potrzebują jedzenia na jednym z filmów widać jak Alma je suchy chleb, czasami transportu. Może ktoś zechce pomóc nie ze względu na nią a na te psy.

Już raz temat dotyczący Marszu został zamknięty i wyrzucony przez Rynia.

Temat jest o Marszu nie o tym czy Paseczka jest wiarygodna czy nie. Komentarze będą usuwane. Telefon do paseczki jest w internecie zawsze można jej zapytać o co się chce.

pasiconik - 31-08-2013, 11:53

W linku artykuł i wideo wypowiadającej się Ani, są teraz w Opolu. Widać też Almę i chyba chorującego czarnuszka.
http://opole.gazeta.pl/op...ie__WIDEO_.html

Grapy - 31-08-2013, 12:14

pasiconik, dlaczego chorującego??
pasiconik - 31-08-2013, 13:33

Grapy, a nie ma z tyłu na nogach i po bokach szyi jakiejś sierści przerzedzonej? Wydawało mi się, że skórę mu widać i sierści tam nie ma?
Ewelina - 31-08-2013, 14:38

pasiconik, On chyba ma w tych miejscach szarą sierść i dlatego to tak wygląda.
Grapy - 31-08-2013, 15:38

Ewelina napisał/a:
pasiconik, On chyba ma w tych miejscach szarą sierść i dlatego to tak wygląda.

Też tak uważam Ewelina.

zaba - 31-08-2013, 16:12

Wiem, że Ania nie wzbudza w nikim zaufania, ale z mojego punktu widzenia, na siłę szukają co niektórzy czegoś "złego" czy "chorego" w tych psach co może Anię obciążyć.
Ja nie twierdzę, że ona jest dobra, ani ze ona zła, bo nie wiem - nie mam podstaw.
Ale ludzie, nie popadajcie w paranoję... :confused:

neravia - 31-08-2013, 16:20

Jeśli chodzi o ta "wyłysiałą" sierść to na pewno ona jest w tych miejscach po prostu tylko odbarwiona. Obejrzyjcie więcej zdjęć z tego linku co podała Gocha2606
aganica - 31-08-2013, 19:45

Obejrzałam zdjęcia i film. Jestem pełna podziwu bo.. sama bym się nie odważyła na taki marsz. Dużo pracy przygotowawczej, trzeba mieć dużo siły i determinacji by tego dokonać.
deadend - 31-08-2013, 23:01

Wiem, że w grę wchodzą głównie personalne antypatie, kwestie że niektórzy czują się/byli oszukani - ale obiektywnie - chciałabym widzieć tylko takie chore i i zagłodzone psy, jeśli tak wygląda psia bieda to ja się zgadzam. Przecież to nie są psy rasowe, widać, że mają lżejszą budowę, cieńsze/dłusze ogony, inne głowy. Nawiasem mówiąc wiele psów które są na forach podziwiane i acho-ochowane, wygląda jak parówy co im życia nie przedłuży.