forum.labradory.org

Karmy suche - Karmy: GRANAT PET

becia-79 - 02-09-2013, 11:23
Temat postu: Karmy: GRANAT PET
Ma ktos juz jakies http://www.fressnapf.de/s...ratingReviewTab z ta karma?

[ Dodano: 02-09-2013, 12:36 ]
sucha karma  bez zboża  Surowe proteiny: 28%  Tłuszcz surowy: 16%  Włókno surowe: 4.5%  Popiół surowy: 5.8%  Wapń: 1.00%  Fosfor: 0.75%  Magnez: 0.06% Taki sklad zawiera.

[ Dodano: 02-09-2013, 12:53 ]
Mięso drobiowe (44%, suszone i drobno zmielony), płatki ziemniaczane (open), skrobia ziemniaczana (drobno zmielony), tłuszcz z drobiu (o 8,5%), nasiona granatu (7%), olej z łososia (1%), włókno roślinne, sole mineralne, drożdże, cykoria (1%, drobno zmielony, FOS i inuliny), spirulina (0,1%, drobno zmielony), Nowa Zelandia małża zielonego (0,1%, drobno zmielony, naturalnie bogate w glukozaminy i chondroityny), yucca schidigera

[ Dodano: 02-09-2013, 13:36 ]
Wprowadzilam Sissi ta karme. Je ja 6 dzien, i sama nie wiem,bo niby wszystko jest ok tylko kupale ma troche luzne tzn, sa uformowane ale zebrac sie ich do konca nie da :( Robi srednio 3 na dobe w miare regularnie, troche tez baczy.Czy to znaczy ze byc moze jej nie odpowiada ta karma, czy potrzebujemy wiecej czasu zeby sie przyzwyczaila, dodoadm jeszcze ze kupy sa tak smierdzace ze masakra, sa tez bardo ciemne,ale to pewnie przez duzy procent miesa w karmie. Czy powinnam zmienic na inna czy jedank jeszcze poczekac jak dlugo moze potrwac az sie wszystko ustabilizuje?

[ Dodano: 02-09-2013, 13:37 ]
Wprowadzilam Sissi ta karme. Je ja 6 dzien, i sama nie wiem,bo niby wszystko jest ok tylko kupale ma troche luzne tzn, sa uformowane ale zebrac sie ich do konca nie da :( Robi srednio 3 na dobe w miare regularnie, troche tez baczy.Czy to znaczy ze byc moze jej nie odpowiada ta karma, czy potrzebujemy wiecej czasu zeby sie przyzwyczaila, dodoadm jeszcze ze kupy sa tak smierdzace ze masakra, sa tez bardo ciemne,ale to pewnie przez duzy procent miesa w karmie. Czy powinnam zmienic na inna czy jedank jeszcze poczekac jak dlugo moze potrwac az sie wszystko ustabilizuje?