forum.labradory.org

Śmietnik - legowisko

snowflake - 21-09-2013, 22:52
Temat postu: legowisko
Słuchajcie, czy ktoś byłby zainteresowany takim legowiskiem?

Koloru melanżowego(melange;D) Mój pies spał na nim chyba tylko raz, nie traktuje tego jako legowisko, a bardziej jako "plac zabaw" i zanosi tam wszystkie swoje zabawki.. :P
Rozmiar niby XL, wymiary: 85X70cm.

neravia - 21-09-2013, 23:27

snowflake, ile za nie chcesz?
Madzialenka - 22-09-2013, 02:00

snowflake napisał/a:
Rozmiar niby XL, wymiary: 85X70cm

to rozmiary zewnetrzne,ile zostaje miejsca w srodku do lezakowania? Pokrowce sa na zamki podejrzewam...?

Andante - 22-09-2013, 08:02

snowflake, ja jestem zainteresowana :) Chętnie od Ciebie je odkupię, a jako że mieszkamy na Śląsku, to nie byłoby problemu z wysyłką.
neravia - 22-09-2013, 10:52

Andante, ja tym samym się zasugerowałam jeśli chodzi o śląsk :) ale niestety snowflake mieszka trochę dalej od Zabrza/Gliwic. Niemniej jednak legowisko wydaję się bardzo fajne :)
snowflake - 22-09-2013, 18:05

Madzialenka, pokrowców na zamki niestety nie ma. :( Legowisko jest stworzone z takiego materiału (kodura, powłoka PCV-nieprzemakalny), że wystarczy po prostu przetrzeć szmatką, ja nie wrzucałam go jeszcze nigdy do pralki, a wygląda dobrze. ;)
Jeśli chodzi o wymiaru wewnętrzne, to mogę zmierzyć, aczkolwiek nie należy one do największych i myślę, że dla dorosłego i dużego laba może być trochę za małe.
Z odbiorem osobistym mogę się umówić drogą wyjątku w Katowicach, a cena myślę, że około 60/70zł, ale to jest do uzgodnienia ;)

[ Dodano: 22-09-2013, 18:28 ]
Takie trochę bardziej realne zdjęcie:

Ten wyciągany materac ma dwa kolory - brązowy i beżowy, tak samo jak "dół" materaca, można to odwracać i robić z tego 4 warianty kolorystyczne. ;)

robert_8.05 - 23-09-2013, 21:50

ostatnio takie legowisko kupiliśmy naszemu Fado, jest bardzo z niego zadowolony, uwielbia sie na nim rozciagać, legowisko jest rozmiaru XXXL
http://forum.labradory.or...r=asc&start=920

milka4 - 23-09-2013, 21:59

my mamy właśnie takie legowisko jak przedstawiła snowflake, i mam trochę zarzutów co do jego "nieprzemakalności, ale generalnie Mika świetnie sobie na nim śpi, a poducha zwinięta w rulonik i z dodatkowym materiałem na zamek służyła jako legowisko na zlocie info :) dla innych psiaków
snowflake - 23-09-2013, 22:03

Zazdroszczę wam, że wasze psiaki chcą tam spać. ;D Ja już próbowalam wszystkich sposobów żeby ją namówić do położenia tam, nawet sama się tam kładłam.. Nic nie działa. :haha:
nathaliena - 24-09-2013, 13:18

szkoda, ze nie mieszkasz gdzieś bliżej, myślę, że dla Goyki rozmiar legowiska byłby dobry, bo to minilab ;) (25kg)
anna34 - 24-09-2013, 13:27

snowflake napisał/a:
Zazdroszczę wam, że wasze psiaki chcą tam spać. Ja już próbowalam wszystkich sposobów żeby ją namówić do położenia tam, nawet sama się tam kładłam..

To czasem tak nie działa.Mój pies przekonywał się do swojego posłania prawie 2 lata,spał wszędzie tylko nie tam :-P
A od jakiś 3 lat kocha swoje posłanie.

aangela1 - 31-10-2013, 21:29

posłanie sprzedane?
Bo jestem zainteresowana? :)

snowflake - 31-10-2013, 22:36

aangela1 napisał/a:
posłanie sprzedane?
Bo jestem zainteresowana? :)

Nie, posłanie zjedzone.. :bad:
Zapomniałam napisać, przepraszam. :)
Temat można zamknąć.