| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalaz³y dom - pies w typie labradora
leda - 14-11-2008, 07:28 Temat postu: pies w typie labradora m³ody oko³o 2 lat,spokojny,typ podporz±dkowany,lubi dzieci relacje z innymi psami-uleg³y mój fon 509 485 501
supergirl - 14-11-2008, 08:42
to jest og³oszenie sprzeda¿y, czy co? bo nie bardzo rozumiem...
leda - 14-11-2008, 09:10
nie sprzeda¿y tylko piecho szuka dobrego domu,odpowiedzialnego przedewszystkim
supergirl - 14-11-2008, 09:29
to mo¿e co¶ wiêcej: dlaczego chcecie go oddaæ, co spowodowa³o, ¿e ju¿ go nie chcecie?
i najwa¿niejsze: jakie¶ zdjêcia!
leda - 14-11-2008, 09:32
http://labradory.info/vie...p=446781#446781 tam jest o nim wiêcej i fotki które kto¶ wstawi³ za mnie bo mi jako¶ nie idzie z wstawianiem zdjêæ,no i jest do oddania w dobre odpowiedzialne rêce a dlaczego ten kto¶ ju¿ go nie chcia³ niewiem bo to pies bez wad,przyb³±ka³ siê do pracy mê¿a w op³akanym stanie z ³añcuchem u szyi
gusia1972 - 14-11-2008, 11:32
| leda napisa³/a: | | przyb³±ka³ siê do pracy mê¿a w op³akanym stanie z ³añcuchem u szyi |
straszne
leda - 14-11-2008, 12:29
no niestety niektórzy ludzie nie wiedz± co to byæ cz³owiekiem
inkapek - 14-11-2008, 18:02
A ja bym im ten ³añcuch na szyjê za³o¿y³a i najlepiej jak najkrótszym i niech siê szarpi±. Tyranie...napewno nie ludzie
leda - 14-11-2008, 21:54
piech po drugiej kompieli jutro wizyta u weta i ch³opak czeka na swojego cz³owieka
[ Dodano: Sob 15 Lis, 2008 ]
Byli¶my u weta pies zachowywa³ siê spokojnie i przyja¼nie,jest zdrowy tylko skrajnie wychudzony,ma ubity jeden z±bek i jest bezjajeczny,dosta³ wszelkie szczepienia i tabletki na odrobaczeni potem by³ spacerek a teraz piechulce oba wypoczywaj±
[ Dodano: Pon 17 Lis, 2008 ]
wczoraj sprawdzili¶my jak pies zostaje sam w domu...i zaraz po wyj¶ciu naszym cichutko popiskiwa³ ale chwilkê,potem ju¿ nic siê nie odzywa³ nic nie napaskudzi³,niczego nie zjad³ ani nic w tym stylu,po naszym powrocie wyszed³ zaspany wiêc po prostu ca³y ten czas przespa³...wniosek niema problemu ¿eby kilka godzin dziennie pies przebywa³ sam w domu
[ Dodano: Wto 18 Lis, 2008 ]
nikt siê psiakiem nie interesuje mo¿e mi³o¶nik labków nim zainteresowany czeka a¿ Draco przestanie siê leniæ w sumie siê nie dziwie pewnie te¿ bym chcia³a to przeczekaæ
[ Dodano: Sro 19 Lis, 2008 ]
piecho w coraz lepszej kondycji i zacz±³ na spacerkach mieæ problem ze s³uchem jak pieska drugiego zobaczy bawiæ siê chce a z t± moj± zo³z± nie da rady wiêc ci±gnie go do innych ale postaramy siê nauczyæ ¿e cz³owiek wa¿niejszy ni¿ drugi kolega =)
[ Dodano: Pon 24 Lis, 2008 ]
piecho dalej czeka
[ Dodano: Nie 30 Lis, 2008 ]
wczoraj Draco pojecha³ do nowego domu niedaleko mnie bo w Katowicach,jego ma³a opiekunka zakocha³a siê w nim od pierwszego wejrzenia i chyba z wzajemno¶ci± wiêc pewnie bêdzie wszystko oki tylko nam troszkê smutno ale najwa¿niejsze ¿eby Draco mia³ siê dobrze,nowym w³a¶cicelom zaproponowali¶my ¿e je¶li bêd± mieli wyjazd gdzie piech zabraæ nie mo¿na my siê nim zaopiekujemy w tym czasie umuwili¶my siê na wizytê po nowym roku bo wcze¶niej to mog³oby byæ dla psiny trudne wiêc mo¿na chyba zamkn±æ temat i ¿yczyæ Draculcowi szczê¶liwego ¿ycia
|
|