| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - 3-letni smutny biszkopt do adopcji-Gostyń
zuza97 - 23-10-2013, 14:09 Temat postu: 3-letni smutny biszkopt do adopcji-Gostyń Oddam 3 letniego pieska, łagodny udomowiony załatwia się tylko na dworze (wytrzymuje bardzo długo aż ktoś z nim nie wyjdzie) reaguje na komendę siadania, NIGDY nie zareagował w żadnej sytuacji agresywnie ,wyuczony ma zakaz siadania na wypoczynek, nie kradnie nic ze stołu z jedzeniem jest tak wyuczony że nawet bez pozwolenia nie zje ze swojej miski ,energiczny, obszczekuje przechodniów ale po wejsciu na posesje szaleje z radości więc do pilnowania się nie nadaje Umie chodzić na smyczy, posiada książeczkę z aktualnymi szczepieniami, odrobaczony
Szukam domu dla pieska właściciela który ma najlepiej dużą posesję i CZAS Przyjaciela musimy oddać ze względu na powiększenie się rodziny i niestety brak czasu którego bardzo potrzebuje.604-692-745 http://tablica.pl/oferta/...html#82379abb99
zuza97 - 23-10-2013, 14:37
Z tego co czytam w ogłoszeniu to musi znaleźć bardzo szybko choćby DT,bo w tamtym domu to istny terror-poczytajcie
troskliwa - 23-10-2013, 15:49
Same ochy i achy pisze wlasciciel a jednak brak miejsca i milosci dla biedaka
zuza97 - 23-10-2013, 15:53
| troskliwa napisał/a: | | Same ochy i achy pisze wlasciciel a jednak brak miejsca i milosci dla biedaka |
Jaki wytresowany-w złym znaczeniu i smutny,wręcz wystraszony
Ewelina - 23-10-2013, 16:05
Szkoda psiaka | zuza97 napisał/a: | | smutny,wręcz wystraszony | Może i tak, ale mój pies nie raz też tak na zdjęciach wychodzi
zuza97 - 23-10-2013, 16:42
| Ewelina napisał/a: | Szkoda psiaka | zuza97 napisał/a: | | smutny,wręcz wystraszony | Może i tak, ale mój pies nie raz też tak na zdjęciach wychodzi |
Połączyłam fakty-zdjęcie z opisem np."jest tak wyuczony że nawet bez pozwolenia nie zje ze swojej miski",co dla mnie jest szokiem!
Kasia82 - 23-10-2013, 17:13 Temat postu: Re: 3-letni smutny biszkopt do adopcji-Gostyń
| zuza97 napisał/a: | | Umie chodzić na smyczy |
Z takim żelaztwem na szyi
evecious - 23-10-2013, 17:30
| zuza97 napisał/a: | | Ewelina napisał/a: | Szkoda psiaka | zuza97 napisał/a: | | smutny,wręcz wystraszony | Może i tak, ale mój pies nie raz też tak na zdjęciach wychodzi |
Połączyłam fakty-zdjęcie z opisem np."jest tak wyuczony że nawet bez pozwolenia nie zje ze swojej miski",co dla mnie jest szokiem! |
Ale mój Rico też jest tak nauczony
zuza97 - 23-10-2013, 17:53
| evecious napisał/a: | | zuza97 napisał/a: | | Ewelina napisał/a: | Szkoda psiaka | zuza97 napisał/a: | | smutny,wręcz wystraszony | Może i tak, ale mój pies nie raz też tak na zdjęciach wychodzi |
Połączyłam fakty-zdjęcie z opisem np."jest tak wyuczony że nawet bez pozwolenia nie zje ze swojej miski",co dla mnie jest szokiem! |
Ale mój Rico też jest tak nauczony |
Słodziak z tego Twojego Rico
zuza97 - 26-10-2013, 16:40
Ogłoszenie nieaktualne.
|
|