| |
forum.labradory.org
|
 |
Śmietnik - kupię "kubraczek" :)
madzioos - 06-11-2013, 20:46 Temat postu: kupię "kubraczek" :) Hej. Ze względu na to , że tyle się u nas ostatnio działo (niekoniecznie dobrego) dopiero teraz przymierzamy się do sterylizacji Luny. Stąd pytanie, czy ma ktoś może od sprzedać ubranka potrzebnego po zabiegu ? Proszę o info
Wena - 07-11-2013, 11:01
ja mam ale nawet powypraniu jest okłaczona jeśli ci to nie przeszkadza moge wysłać podaj adres
KandB - 07-11-2013, 17:04
madzioos, awaryjnie gdybyście nie miały od Weny to ja też mam, fakt że po psie, ale nie miał wycięcia Chociaż, to ubranko i tak za dobrze się nie sprawdza bo jak pies liże to i tak przemaka. Więc jakieś majty dodatkowe i tak konieczne. Wiem, że są jeszcze jakieś grubsze, lepsze.
Kesja - 07-11-2013, 17:12
madzioos, a zapytaj się najpierw weta czy nie dadzą ubranka. Ostatnio się zdziwiłam jak rozmawiałam o sterylce z naszą wetką i powiedziała że kubraczek jest "gratis"
Ewelina - 07-11-2013, 17:19
u nas też był gratis
madzioos - 07-11-2013, 17:31
Kesja, u nas niestety tak fajnie nie ma
ze względu na to, że nasz wet w przyszłym tygodniu wyjeżdża na jakieś sympozjum zagraniczne musieliśmy się zdecydować na sterylkę jutro (badania miała już robione wcześniej).
więc nie zdążę jej już kupić kubraczka będę musiała sobie jakoś inaczej poradzić
KandB, dziękuję za propozycję ale Borys to duży facet, nie wiem czy pasowałoby na Lunę
[ Dodano: 07-11-2013, 17:32 ]
Wena, bardzo dziękuję za chęci
Ewelina - 07-11-2013, 17:32
madzioos, jakaś duża koszulka pozszywać i będzie służyła podobnie a później i tak kołnierz trzymam kciuki za jutro.
Kesja - 07-11-2013, 18:49
madzioos, aa, no to powodzenia kochane
| Ewelina napisał/a: | jakaś duża koszulka pozszywać i będzie służyła podobnie a później i tak kołnierz |
Dokładnie, będzie dobrze
Chelsea - 07-11-2013, 19:42
madzioos, będzie dobrze trzymamy kciuki
KandB - 07-11-2013, 22:01
madzioos, na Borysa było ono troszkę za małe widziałam na forum labradorke w takim samym a otulalo ją całą więc na Lunke byłoby dobre ja kupowałam na szybko w dzień kastracji za 20 pare zł w zoologu więc myślę że znajdziesz zanim się wybudzi jak nie zawsze możesz do Bytomia podjechać trzymam kciuki za panienke, będzie dobrze
|
|