|
forum.labradory.org
|
|
Karmy suche - Karmy: FIRST MATE
tenshii - 08-11-2013, 12:10 Temat postu: Karmy: FIRST MATE Zmieniliśmy karmę na FirstMate dla grubasków i to strzał w 10
Nareszcie zero wymiotowania u Teyli, qpy ładne, zero drapania i innych wynalazków.
evecious - 08-11-2013, 12:39
My jesteśmy na FirstMate dla papisiów z rybką Rico smakuje, wcina bez wybrzydzania, qpki "ładne", jest ich mniej niż po Eukanubie, nie puszcza bąków, sierść ładna, błyszcząca generalnie na plus jeszcze żeby zawsze była w takiej promocji jak jest teraz to było by idealnie
tenshii - 08-11-2013, 12:47
evecious napisał/a: | jeszcze żeby zawsze była w takiej promocji jak jest teraz to było by idealnie |
ŚwiatKarm?
No my dlatego też spróbowaliśmy
evecious - 08-11-2013, 12:54
tenshii napisał/a: | evecious napisał/a: | jeszcze żeby zawsze była w takiej promocji jak jest teraz to było by idealnie |
ŚwiatKarm?
No my dlatego też spróbowaliśmy |
My już mamy 3 worek, tzn kończymy drugi a trzeci stoi w zapasie bo karma generalnie odkąd jest dostępna na ŚwiecieKarm to prawie cały czas w promocji, co mnie bardzooo cieszy. Spróbowaliśmy bo jest z rybką, skład chyba jest ok? bo wcześniej mieliśmy Eukanubę z kurczakiem i coś mu nie bardzo pasowała, były bąki, więcej sierści leciało i była bardziej matowa, jakieś alergie skórne miał, częściej się drapał. A tu jest idealnie więc ja polecam!
tenshii - 08-11-2013, 12:56
evecious napisał/a: | odkąd jest dostępna na ŚwiecieKarm to prawie cały czas w promocji |
to mnie pocieszyłaś
U nas też myślałam, że przyczyną problemów jest kurczak, ale jednak pszenica i kukurydza.
Po mięsie i chrząstkach z kurczaka nic im nie jest nigdy.
evecious - 08-11-2013, 13:06
tenshii napisał/a: | evecious napisał/a: | odkąd jest dostępna na ŚwiecieKarm to prawie cały czas w promocji |
to mnie pocieszyłaś
U nas też myślałam, że przyczyną problemów jest kurczak, ale jednak pszenica i kukurydza.
Po mięsie i chrząstkach z kurczaka nic im nie jest nigdy. |
W sumie Rico też nic nie jest. Więc może to po prostu jakość i skład poprzedniej karmy
A no i jeszcze jeden plus... na poprzedniej karmie Rico miał brzydki wyziew z pyska, a teraz mu tak nie śmierdzi
tenshii - 08-11-2013, 13:10
evecious napisał/a: | na poprzedniej karmie Rico miał brzydki wyziew z pyska, a teraz mu tak nie śmierdzi |
u nas na razie nie zniknęło u Fida, ale może się poprawi - jedzą dopiero pierwszy worek
|
|