| |
forum.labradory.org
|
 |
Zęby, skóra, oczy, sierść, pazury i uszy - Czerwone plamki wokół pyszczka
kagalka - 08-01-2014, 11:07 Temat postu: Czerwone plamki wokół pyszczka Witam Was!
Nie mogłam znaleźć podobnego tematu. Mam labradorkę od 3 miesięcy i nie chce z tym iść jak na razie do weta bo i tak mi już tam mówią, że jestem przewrażliwiona . Ale jak mam nie być. Jak ją wzięłam, to miała chyba wszystkie możliwe choroby, było sporo stresu i ze wszystkim co mnie nurtowało szłam do weta. Ale chyba dam już im spokój Miałam kiedyś labradora, ale on był zdrów jak ryba. A tej małej wiecznie coś dolega.
Nie mogę sobie przypomnieć, czy ona miała już tez plamki, czy dopiero je nabyła.
Kolega mnie nastraszył, że jego pies też kiedyś takie miał i to był grzyb i przeniósł się na cały pyszczek. Proszę o opinię.
Pozdrawiam
troskliwa - 09-01-2014, 13:39
Kagalka a czy to swedzi Aze moze to byc wynikiem jakiegos uczulenia alergii a czy z uszami nie ma problemow
kamil8406 - 09-01-2014, 16:49
kagalka, idz lepiej do veta znalazłem na vetopedii weterynarze odpowiadają na pytania http://www.vetopedia.pl/o...f2db49f3cbf263a
kagalka - 09-01-2014, 19:59
Alergia to może nie bo karmę ma nawet dobrą, a miesiąc temu uporaliśmy się ze świerzbem.
|
|