| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Luna-biszkoptowa labradorka do adopcji, Świebodzin
Chelsea - 04-03-2014, 17:03 Temat postu: Luna-biszkoptowa labradorka do adopcji, Świebodzin Na imię mam Luna i jestem biszkoptową labradorką. Trafiłam do azylu całkiem niedawno, ale cieszę się, że tu jestem. Wcześniej mieszkałam z ludźmi, o których niestety nie mogę powiedzieć nic dobrego. Zresztą nie chcę rozpamiętywać tego co było, wolę skupić się na swojej przyszłości. Jestem młodą, 3-letnią suczką. Zostałam zaszczepiona, odrobaczona i wysterylizowana. O tym, że jestem piękna nie muszę pisać, bo to przecież widać na zdjęciach. Uwielbiam się bawić, mogłabym to robić bez przerwy. Bardzo lubię też dzieci. Towarzystwo innych psów również mi nie przeszkadza. Zdradzę Wam tajemnicę, że w azylu zakochałam się w Tajsonie. Jest taki przystojny i kochany. To była miłość od pierwszego, psiego wejrzenia. Co jeszcze mogę Wam o sobie powiedzieć ? Na pewno to, że jestem grzeczna, swoje potrzeby załatwiam na dworze, a w domu nic nie niszczę i nie gryzę. Wiem, że będę musiała opuścić kiedyś to miejsce. Mam tylko nadzieję, że trafię do dobrego domu, gdzie będą o mnie dbać i mnie kochać, tak jak tutaj w azylu. Nie chcę znów mieszkać z ludźmi, którym nie będę potrzebna i dla których będę tylko problemem. Ja potrzebuję miłości, głaskania, poświęcenia mi uwagi i zainteresowania. Kocham bowiem ludzi miłością dozgonną, bezgraniczną i chcę u moich przyszłych opiekunów dożyć później starości. Nie zniosę już więcej odrzucenia i braku miłości. Czekam na kogoś kto mnie pokocha tak samo mocno, jak ja potrafię kochać.
Adopcja Luny tylko z umową adopcyjną. Warunki adopcji dostępne są na stronie Stowarzyszenia Pomocy dla Zwierząt "Azyl na Koziej" w Świebodzinie
tel: 664 933 528
Ewelina - 04-03-2014, 18:02
Fajna blondyna
FADO- Martyna - 26-05-2014, 23:50
adoptowana
mufiasty - 27-05-2014, 09:57
Powodzenia
|
|