forum.labradory.org

Śmietnik - Kojec dla labradora?

Niteczka95 - 12-04-2014, 21:27
Temat postu: Kojec dla labradora?
Nie wiem czy piszę w dobrej kategorię, ale temat z tym związany, jeśli zły dział, proszę o przeniesienie :)
Chodzi mi o kojec dla labradora, znaczy moja sunia ma u mnie w pokoju kennel klatkę i legowisko taki duży materac, ale nadchodzi lato i myślałem, żeby zrobić jej kojec w ogrodzie.
Gdy będę musiał wyjechać nawet na cały dzień, żeby nie trzeba było jej zamykać w pokoju, bo otwarte okno tez nie jest za bardzo komfortowe.
Żeby niebyło znowu jakiś niedomówień, pies niema przebywać tam ciągle = do końca życia zamieszkać w kojcu na dworze TYLKO wyłącznie w okresie wiosna-lato w ciepłe dni, żeby nie musiała się dusić w domu.
Podwórko byłoby dobrze zabezpieczone, a Jenny mogłaby być na świeżym powietrzu, jednocześnie nie mając dostępu do wszystkiego na podwórku w ogrodzie, nie obawiając się że coś zniszczy.
Co o tym myślicie? ;)

nathaliena - 12-04-2014, 21:37

Niteczka95, chłodniej jest w domu, niż na dworze, więc nie sądzę, by w okresie letnim był to dobry pomysł. Psiakowi przez czas pobytu właściciela w pracy nic nie będzie. Moje codziennie siedzą w domu i nie są nieszczęśliwe.
tenshii - 13-04-2014, 09:23

Niteczka95, scaliłam Twój poprzedni temat z wątkiem o budzie, który znajduje się w dziale Wzorzec Labrador Retriever :)
Proszę tam szukać odpowiedzi :)