|
forum.labradory.org
|
|
Pielęgnacja i akcesoria - Sklepy stacjonarne
Anusiax - 22-04-2014, 18:34 Temat postu: Sklepy stacjonarne Szukałam podobnego tematu i nie znalazłam.
Chodzi mi o sklepy stacjonarne gdzie można zabawki, akcesoria wziąć do ręki "pomacać" pooglądać i na tej podstawie móc podjąć decyzję o zakupie. Polecicie jakieś dobrze zaopatrzone sklepy w waszej okolicy?
Ja chętnie bym się wybrała do jakiegoś większego sklepu w stolicy, by móc pooglądać zabawki dla mojego sierściucha - niestety opisy w sklepach internetowych dają czasami mylne wyobrażenie rzeczywistości Zabawki KONG, Trixie, Petstages itp, itd czy możliwe to do zobaczenia w realu?
AnIeLa - 22-04-2014, 18:38
Anusiax napisał/a: | Zabawki KONG, Trixie, Petstages itp, itd czy możliwe to do zobaczenia w realu? |
Jak najbardziej Trixie są w większości sklepów zoologicznych.
Anusiax - 22-04-2014, 18:42
AnIeLa napisał/a: | Trixie są w większości sklepów zoologicznych |
Ale wyboru z KONGa niestety nie ma. W tych, które odwiedziłam jest tylko podstawowy model a o Petstages nie słyszeli
kamil8406 - 22-04-2014, 18:48
Keko i sięć sklepów kakadu są stacjonarne i online. W realu raczej nic dla psiula nie znajdziesz
Anusiax - 22-04-2014, 18:49
kamil8406 napisał/a: | W realu raczej nic dla psiula nie znajdziesz |
hehe, a przynajmniej nic, co wytrzymałoby dłużej niż 30 sekund w psiej paszczy
Karoola - 22-04-2014, 20:17
Karusek jest świetnie zaopatrzony, ale tylko w Będzinie i Krakowie. Wybierz się kiedyś na jakąś wystawę
|
|