forum.labradory.org

Archiwum - Znaleziony czarny w Skarżysku-Kam. grozi mu schronisko.Pilne DT, DS

Ryniu - 06-06-2014, 23:18
Temat postu: Znaleziony czarny w Skarżysku-Kam. grozi mu schronisko.Pilne
Magdalena R. z FB:
Cytat:
Witam serdecznie wysyłam do Państwa , bo wstawiono mi info o takim psiaku na profil, ale nie bardzo mogę pomóc. Kazałam sprawdzić tatuaż/chip. Wklejam ino tak jak jest przy zdjęciu -> Znaleziony w Skarżysku-Kam(woj.Świętokrzyskie) Sprawa wygląda tak mamy 24 godziny na znalezienie pieskowi domu inaczej będę musiała zawieść go do schroniska a nie chciała bym tego robić. Proszę jeżeli wy nie możecie udostępniajcie może ktoś się znajdzie.
Pomóżmy temu psiakowi bo jest młodziutki, zabawny i kochany na pewno pokocha nowych właścicieli nie niszczmy pieska i nie pozwólmy by trawił do schroniska lub na ulicę bo w takim stanie sobie nie poradzi. Jestem w kontakcie z Panią która go ma ale nie wiem jak z nim postąpi bo z tego co mówiła nie może go zatrzymać bo ma 2 suczki dlatego sprawa jest tak pilna bo może go nawet wyrzucić na ulice.
Proszę was o pilną pomoc !! Udostępniajcie jak znajdzie się ktoś kto weźmie lub nawet da dom tymczasowy dzwonicie pod numer 505 162 800. Czekamy.
Kontakt Kinga 505 162 800

Ewelina - 07-06-2014, 10:05

To chyba czarnuszek jest albo zdjęcie tak przekłamuję. Tak czy siak trzeba psiakowi pomóc widać, że piękny zadbany psiak :(
Gosikowa - 14-12-2014, 13:27

Psiak znalazł dom stały w Kielcach :)