|
forum.labradory.org
|
|
Znalazły dom - Śliczny roczny biszkopcik idzie do schronu ! :(
Ryniu - 18-01-2009, 11:28 Temat postu: Śliczny roczny biszkopcik idzie do schronu ! :( takie info:
"Witam Rysiu,moze masz kogos na roczego,slicznego labka biszkoptowego.Aniołek grzeczny,chowany z dwojgiem diabełków,posłuszny i nauczony czystości.Państwu zrobiło sie zbyt ciasno i chca jego nam oddac do schronu.Moga dowieżć gdzies blisko...tak ich przypiliło....niech to szlag"
Dodaje, że pies jest w Wałbrzychu. Może uda się foty załatwić
szrekus - 18-01-2009, 11:40
Kolejny mały labek...
gwiazdka - 18-01-2009, 11:53
ja sobie nie wyobrazam ,ze teraz bym oddala zare...nigdy w zyciu... nie wiem co kieruje tymi ludzmi... ale psa sie bierze na cale zycie...trzeba sie z tym liczyc... jest jak czlonek rodziny...przynajmniej dla mnie... biedny psiak.. miejmy nadzieje ,ze znajdzie dmek
Salerno - 18-01-2009, 14:24
Ludzie, komentarze w każdej takiej sytuacji sa zbędne, lepiej zabrać się za szukanie domów dla tych psów!
zaradna - 18-01-2009, 17:46
eh biedny kolejny labek.
Ryniu - 19-01-2009, 00:10
Fotki labka
labi - 19-01-2009, 00:30
Ryniu napisał/a: | Witam Rysiu |
Ryniu, to ktoś znajomy? Trochę mnie dziwi ta kolczatka. Jakieś bliższe dane?
Ryniu - 19-01-2009, 11:51
labi napisał/a: | Ryniu, to ktoś znajomy? Trochę mnie dziwi ta kolczatka. Jakieś bliższe dane? |
nikt znajomy, po prostu znajoma dostała takie info i przekazała mi. Tak więc i ona dużo więcej nie wie. Ma tylko kontakt do właścicieli. Dobrze że chociaż fotki są. Popytam o dalsze informacje.
zaradna - 19-01-2009, 12:33
jej sliczny jest.
ja popytam w mieście i dam ogłoszenie na stronie miasta
Ryniu - 19-01-2009, 15:34
labi napisał/a: | Ryniu napisał/a: | Witam Rysiu |
Ryniu, to ktoś znajomy? Trochę mnie dziwi ta kolczatka. Jakieś bliższe dane? |
cyt:
Pies ponoc jest bardzo posluszny[tak twierdzi Pan]wychowywany z dziecmi ktore moge robić z nim wszystko.Kolczatka to ...szpan.Ma roczek i jest zdrowy ,zaszczepiony i odrobaczony.
Diana S - 19-01-2009, 16:15
labi napisał/a: | Ryniu napisał/a: | Witam Rysiu |
Ryniu, to ktoś znajomy? Trochę mnie dziwi ta kolczatka. Jakieś bliższe dane? |
Własnie, mnie zastanawia, dlaczego ma kolce...dosc duza ta kolczatka.
Cytat: | Pies ponoc jest bardzo posluszny[tak twierdzi Pan]wychowywany z dziecmi ktore moge robić z nim wszystko.Kolczatka to ...szpan.Ma roczek i jest zdrowy ,zaszczepiony i odrobaczony. |
Zgroza
Ryniu - 20-01-2009, 17:02
Biszkopt trafił w dobre ręce. Adoptowało go młode małżeństwo do Bielawy. Temat zamykam
|
|