| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Pilne!!!!! Fiona w typie biszkoptowego labradora w potrzebie!
Ryniu - 02-09-2014, 22:58 Temat postu: Pilne!!!!! Fiona w typie biszkoptowego labradora w potrzebie https://www.facebook.com/..._filter=invites
| Cytat: | | Witajcie jestem Fionka . Miałam kiedyś cudownego pana ,dbał o mnie ,zawsze miałam pełne miski ,byłam piękną i kochaną sunią .Pewnego dnia rodzina mojego pana się wyprowadziła i mój pan pojechał z nimi ,ja zostałam sama na moim podwórku ,było mi smutno ale mój pan do mnie przyjeżdżał co 2 dzień ,więc nigdy nie byłam głodna . Chciał dla mnie dobrze ,żebym nie czuła się samotna oddał mnie do ludzi ,którzy twierdzili że się mną zajmą i tu zaczyna się mój koszmar ! Gdyby wiedział ,pewnie by mnie zabrał ,ale cóż czekałam i czekałam a on już nigdy nie wrócił .Przywiązali mnie na łańcuchu ,jeść dawali tyle żebym nie umarła, w przeciągu kilku miesięcy straciłam z wagi dużo ,łańcuch obdarł mi sierść aż zrobiła się bardzo bolesna rana ,czasami gdy płakałam ,bo byłam głodna dostałam lanie ,więc przestałam się upominać , nikt mnie nie głaskał ,nikt mnie już nie kochał. Jedyną radością była pani ,która mnie odwiedzała ,spuszczała z łańcuch ,przywoziła jedzenie i krzyczała na ludzi którzy tak mnie traktowali i tak przeżyłam kolejny rok ! Wczoraj pani mnie zabrała ,bardzo się bałam ale wiedziałam że mnie nie skrzywdzi ,więc wsiadłam z nią do samochodu ,jechałyśmy bardzo długo ale pani mnie głaskała i wiedziałam ,że już tylko może być lepiej ! Potrzebuje dobrych ludzi ,którzy pomogą płacić za mój hotelik i weterynarza , a jak juz wydobrzeje mam nadzieje na dobry domek i mojego człowieka ,który będzie mnie kochał |
Ryniu - 03-09-2014, 08:51
| Cytat: | ogólny stan zdrowia jest dobry ,ma małe ranki i braki sierści pod obrożą ale to wszystko to kwestia kilku tygodni ,dzieci lubi ,ze zwierzętami nie widziałam problemów z małym kotem się bawiła ,mnie się słuchała ale ja tam wpadałam co 2 tydzień z jedzeniem wiec wiedziała że musi się słuchać to spuszczę ją z łańcucha ,ma 2 albo 2,5 roku .Nie wiem co jeszcze ,na smyczy nie potrafi chodzić szarpie ale jest uległa. Nie ucieka ,jest bardzo mądra łapie w lot lubi się bawić ,uwielbia wodę .Ogłoszenia jak najbardziej są wskazane ,bo ona wyjątkowo leży mi na sercu
na wydarzeniu podałam mój nr telefon |
Ryniu - 06-09-2014, 17:26
Do Fionki uśmiecha się słoneczko - Prawdziwy domek.
Basiunia - 06-09-2014, 23:07
Ryniu, kiedy mogą ją odebrać-wiadomo już?
Ryniu - 21-09-2014, 12:52
Fionka od wczoraj w nowym domku
Ryniu - 21-09-2014, 17:38
fotki z nowego domku:
Chelsea - 21-09-2014, 17:40
slicznotka
mufiasty - 21-09-2014, 18:57
Powodzenia
Sugarfree - 21-09-2014, 19:03
Śliczności Oby zaznała prawdziwego szczęścia i nikt już nigdy jej nie skrzywdził
Nelka - 22-09-2014, 22:22
Powodzenia
Monisiaczek - 11-12-2014, 10:06
Foty z wizyty poadopcyjnej. Jak widać, u Fiony wszystko OK i kotecek też żyje
|
|