| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Porzucona Labradorka
Ryniu - 08-12-2014, 20:17 Temat postu: Porzucona Labradorka https://www.facebook.com/...46058380&type=3
| Cytat: |
Rano 29 listopada 2014 znalazłem w Lesie Mokrzańskim Labradorkę.
Możliwe, że się zgubiła, ale też istnieje prawdopodobieństwo że została wyrzucona z samochodu, bo kręciła się po szosie węsząc w jednym miejscu.
Weterynarz określił jej wiek na ok. 2-3 lata. Jest bardzo ufna, łagodna i posłuszna. Na szyi ma ślad po obroży, ale przy nodze chodzi bez smyczy. Nie mogę jej zatrzymać u siebie, bo mam już dwa psy, które jej nie akceptują, więc szukam dla niej ciepłego domu.
Więcej informacji pod tel. 609 003 209 |
agn.k - 08-12-2014, 23:11
Jaka cudna
Ryniu - 02-01-2015, 23:31
Nieaktualne
Piotr_G - 06-01-2015, 11:43
Witam serdecznie wszystkich miłośników psów. To ja pod koniec listopada znalazłem w lesie te labradorkę. Niestety nie mogłem jej przyjąć, bo moje dwa psy (jedna też wyrzucona przez kogoś z samochodu, a drugi adoptowany ze schroniska) nie zaakceptowały konkurencji. W związku z tym zmuszony byłem odwieźć suczkę do schroniska we Wrocławiu, gdzie zarejestrowano ją pod numerem 1834/14. Jakie są dalsze losy tego psiaka - niestety nie wiem, ale myślę, że już dawno znalazła dom (otrzymałem bardzo dużo telefonów i sms-sów z pytaniem o nią).
Chcę tutaj, na tym forum bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy wykazali zainteresowanie niedolą zwierząt.
Nie mam labradora i nigdy nie miałem. Kiedyś miałem rottweilera, który był najspokojniejszym psem pod słońcem, ale po jego śmierci stwierdziłem, że kocham tak samo wszystkie psy i pomogę każdemu, bez względu na rasę. Moje dwa "wielorasowce" mają jedną przewagę nad wszystkimi innymi psami ... są jedyne i niepowtarzalne, tak samo jak każdy z Waszych psów.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję i pozdrawiam - Piotr
|
|