| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Zakład zlikwidowany - Labek pozostawiony!
MichałGZ - 17-03-2015, 18:33 Temat postu: Zakład zlikwidowany - Labek pozostawiony! Osobiście się natknąłem na tą sytuacje. Pies pozostawiony po likwidacji zakładu,pytałem w sklepie obok.
Z tego co dziś na szybko się dowiedziałem dokarmia go jakaś kobieta. Do końca tygodnia powinienem mieć do niej numer kontaktowy.
Pies nie ufnie podszedł się przywitać i wystraszył się gdy wyciągałem telefon z kieszeni.
Podejrzewam że nie wie wogle co to być pogłaskanym , skoro ktoś bierze za psa stróżującego Labradora. Nie miał nawet miski z wodą.
Wystawiam go już dziś może komuś wpadnie w oko i go zapragnie.Jak tylko bede miał więcej informacji to na pewno napiszę.
Ja już wstępnie deklaruje pomoc w transporcie w każde miejsce w Polsce.
Pies znajduje się k. Wrześni.
kontakt do mnie: 662-293-623
Chelsea - 17-03-2015, 18:46
MichałGZ, dowiedz sie jak najwiecej o tym labku
Ryniu - 17-03-2015, 21:23
Poogłaszałem wszędzie na FB i tu: http://adopcje.labradory....abrador-zostal/
sylwia12534 - 17-03-2015, 22:57
Ryniu macie jakies dt dla niego ?
Ryniu - 17-03-2015, 23:18
nie, ale trzeba by było troszkę informacji o nim
MichałGZ - 19-03-2015, 17:06
MAM NOWE I ZARAZEM DOBRE INFORMACJE
Jak się okazało pies ma swoich właścicieli którzy mieszkają w domu obok.
W związku z tym że ich dom nie ma ogrodzenia, dogadali się z właścicielem byłego zakładu i pies sobie tam biega.
W błąd wprowadziła mnie nieświadoma pani w sklepie która przekazała mi te wszystkie poprzednie informacje
Ponoć wcześniej były tam jeszcze inne psy gdy zakład funkcjonował. Stąd to małe zamieszanie.
Przejeżdżam tamtędy raz w tygodniu, bedę go miał na oku , czy nie dzieje mu się krzywda , czy ma wodę w misce i jedzenie.
Proszę o zamknięcie/usunięcie tematu.
|
|