forum.labradory.org

Hyde Park - Obleśni ludzie

novati - 18-02-2009, 21:25
Temat postu: Obleśni ludzie
http://www.allegro.pl/ite...arzeczonej.html

opis mnie powalił na łopatki :bad:

Muszol - 18-02-2009, 21:27

heh nieźle ;D
kamilkaa92 - 18-02-2009, 21:48

jezeli jest tak wspanialy, dlaczego nie pojechali z nim na wystawy i nie zrobili z niego reproduktora?
Jagnes093 - 18-02-2009, 21:54

Cytat:
.Nasz "Majki" nie ma tytułu reproduktora ale sądzimy że dla prawdziwych miłośników tej pięknej rasy nie ma to znaczenia

Yyyy śmiać się czy płakać?

Czyżby początek jakiejś PH? :bad:

Szyszunia - 18-02-2009, 21:57

Allegro mnie po prostu powala :bad: tam pewnie nawet własną nerkę można sprzedać.
Tak z ciekawości sprawdziłam na brytyjskim eBayu, czy można kupić szczeniaki i tu takiego czegoś nie ma. Powinni zakazać handlu "żywym towarem" na aukcjach internetowych ]:) (przepraszam za to wyrażenie, ale tak to wygląda)

Muszol - 18-02-2009, 22:02

Szyszunia, może i masz racje ale wiesz nie kupujesz przez internet psa. Tylko jedziesz na miejscu sprawdzasz itp... ;P płacisz oglądasz..:)

ja osttanio na allegro nawet soki do sprzedania zauważyłam i zwykłe kajzerki ;)
ale wszystkiego się można po ludziach spodziewać

papisia - 18-02-2009, 22:08

Mnie zastanawia kilka rzeczy...
Dlaczego tak "wspaniałego" psa nie pokazują w całej okazałości? w pozycji stojącej?? czemu ucinają mu na każdym zdjęciu cienkie udka...? może to tylko moje wrażenie z tymi udami, ale cóż...
Następnie: czemu sami kupili z rodowodem, żeby mieć psa czystej rasy, a chcą produkować psy bez papierów??
Czemu tak wspaniały pies nie może jechać na trzy wystawy i zrobić uprawnień?
Czy szkoda pieniędzy na wystawy i badania?? Czy może pies nie ma szans na zdobycie minimum na wystawie albo może nie przejdzie badań pozytywnie??

Swoją drogą takie jakieś smutne te ślepia patrzą na mnie na tym zdjęciu...
To tyle z moich przemyśleń w tej sprawie...

zaradna - 18-02-2009, 23:16

Piesek ładny tylko trochr smutny.
A te ogłoszenie już całkiem powaleni ludzie.
papisia, mnie też to nurtuje.
I Szyszunia, zgadzam się z Toba w internecie na stronach typu allegro powinien być zakaz sprzedazy żywego towaru.
A państwo z ogłoszenia czytając to wnioskuje tylko to, że chcą zarobić nic więcej. Tak mi się wydaje.
Smutne to

Jagusia - 19-02-2009, 23:02

Piesek, to juz taki troszkę starszawy, bym powiedziala. Nie wiem jak to jest gdzie indziej, ale w hodowli, z ktorej pochodzi moja Sara pieski w tym wieku są już na emeryturze.