| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - WROCŁAW - labek 9 miesięcy szuka NOWEGO DOMU
ANNA_MAJA - 16-04-2015, 23:19 Temat postu: WROCŁAW - labek 9 miesięcy szuka NOWEGO DOMU Cytat:
9-cio miesięczny labrador szuka nowego domu. Jest nam niezmiernie przykro, ale jesteśmy zmuszeni oddać naszego psiaka. Mamy malutkie dziecko, które ma alergię na sierść naszego psa. To bardzo energiczny pies, lubi się bawić. Potrzebuje dużo ruchu i uwagi. Jest to pies, który nie lubi być długo sam. Dobrze znosi jazdę autem, je też wszystko, choć oczywiście najlepsza dla jego rozwoju jest dobrze zbilansowana sucha karma. Nasz pies nie nadaje się za bardzo do bardzo małych dzieci, gdyż nadal chce się bawić, a jeszcze nie zdaje sobie sprawy ze swoich już dużych rozmiarów (27 kg). Jest to wesoły pies i bardzo mądry. Zna podstawowe komendy takie jak, siad, leżeć, daj łapę, czeka na posiłek, rozumie znaczenie słów: jeść, jesteś głodny, idziemy na spacer, szukaj. Na spacerach nie ucieka ale jeszcze na smyczy trochę ciągnie, co jest niwelowane szelkami zamiast obroży. Potrzebuje 3-4 spacery dziennie. Pozostawiony sam sobie w zamknięciu będzie szukał sobie innego zajęcia i może coś zniszczyć. Jeśli ma zostać sam, najlepiej znaleźć mu jakieś zajęcie, np. kość do gryzienia, zawiązane supełki itp. Pies ma czip i paszport. Gdy nie wyjdzie o czasie na poranny spacer, może jeszcze sporadycznie załatwić się w domu. Jest jeszcze młody i nie do końca potrafi jeszcze wytrzymać całą noc. To kochany i mądry pies, zasługuje by znaleźć nowy kochający dom, w którym będzie traktowany jak członek rodziny.
http://olx.pl/oferta/labr...html#46f8b1ea1c
klaudia1234 - 26-04-2015, 11:51
Kolejny psiak oddany dlatego bo urodziło się dziecko.. Ludzie są jednak nieodpowiedzialni...
basia - 16-06-2015, 19:42
szukam labradorka do ptzygarniecia najlepiej do 6 miesiecy mamy z mezem cureczke i chcielibysmy labrlabradorka trzy lata pracowalam z tymi psiakami i wiem jakie sa kochane pomozcie mi znalesc jestem z dolnego slaska ze zlotoryi to mpj numer 603818295* 5jak nieodbieram to napiszcie sms
kamil8406 - 16-06-2015, 20:00
To ogłoszenie jest nieaktualne.
|
|