| |
forum.labradory.org
|
 |
Hodowle - Lualaba - poszukiwane opinie
Sixshoes - 26-05-2015, 19:49 Temat postu: Lualaba - poszukiwane opinie Cześć wszystkim!
Szukam aktualnych informacji na temat hodowli Lualaba - wszystkie które czytałem do tej pory są bardzo pozytywne, ale niedostatecznie aktualne.
Czy jest na sali ktoś, kto posiada albo słyszał o kimś kto posiada labcia z w/w hodowli a który został zakupiony w przeciągu powiedzmy ostatnich 12 miesięcy?
Nie wiem także jaka jest polityka dotycząca cen za szczeniaki z tej hodowli, ale bardzo ciekawi mnie jak to plasuje się na tle innych polskich hodowli gdzie za szczeniaka czekoladowego trzeba zapłacić 2000 zł.
Jak wygląda kwestia wyprawki dla malucha z tej hodowli, na co można liczyć?
wielkie dzięki za pomoc!
kamil8406 - 26-05-2015, 20:30
Sixshoes, najbardziej wiarygodne i aktualne informacje tego typu znajdziesz na stronie hodowli oraz dzwoniąc bezpośrednio do hodowcy http://www.labrador-lualaba.com/
Sixshoes - 26-05-2015, 20:59
Cześć,
wiem, że większość informacji jestem w stanie otrzymać od hodowcy ale chciałbym również otrzymać bezstronne opinie na ich temat
aganica - 26-05-2015, 22:49
Mój we wrześniu kończy siedem lat..więc się nie wypowiem Co do ceny .. też wiedzy nie posiadam bo...dostałam za darmo
Sixshoes - 27-05-2015, 21:59
A jak ci się twój labek chował?
aganica - 28-05-2015, 07:53
Jest z adopcji /po przejściach/ Jak na psa z taką przeszłością .. jest rewelacyjny, piękny i ...troszkę za inteligentny jak na moje możliwości wychowawcze. Zawsze podziwiam jego pomysłowość
|
|