forum.labradory.org

Karmy suche - Karmy: PRONATURE

Aneta - 26-02-2009, 07:42
Temat postu: Karmy: PRONATURE
Czy ktoś może podawał swojemu pieskowi tę karmę ??
Ryniu - 26-02-2009, 10:00

Aneta, cena nie wróży nic dobrego, za to nazwa tak :) Nie wiem co można powiedzieć o karmie, gdzie brak jest informacji o producencie :( -
Aneta - 27-02-2009, 09:12

taką karmę zaproponował mi pan który zajmuje się sprzedażą karm dla psów. Proponował jeszcze Acana Pacifica. Na razie jesteśmy na karmie Biomill Junior Sensible ale ona jest troszkę droga jak dla mnie i wciąż poszukuję jakiejś dobrej karmy dla mojego Figarka
redsonia28 - 09-04-2009, 04:33
Temat postu: www.husse.pl
Aneta nie wiem w jakich cenach odpowiadała by Ci karma ale może spróbuj karmy firmy Husse to szwedzka karma mój Laki dostaje Valp2 ale chyba przejdziemy na coś lżejszego dla jego brzuszka. Poza tym Husse przywozi Ci karmę bezpośrednio do domu 7 dni w tygodniu i to całkowicie za darmo spróbuj a nóż widelec przypadnie Twojemu pupilowi. Pozdrawiam Beata
mala85 - 09-04-2009, 07:26

zamiast zakładać nowy temat czasem warto poszukać zbliżonych tematów :) zapraszam tutaj:
http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=20

futrzak - 22-04-2010, 14:25

uzywalem Pronature, sklad zdecydowanie lepszy od Huse , teraz stosujemy Pronature Holistic
Max - 16-04-2014, 16:27

Jesteśmy na Pronature Holistic Puppy. Nie ma wersji dla dużych ras, więc dodajemy 1/2 tabletki dziennie na stawy. Pies w 5 tygodni podwoił wagę - przybrał ponad 6 kg. Miesza trochę z gotowanym kurczakiem i jarzynami. Na początku qpek było stanowczo za dużo, teraz młody produkuje tego jakby mniej. Na tą chwilę wygląda, że wszystko jest ok.
Karma jest ekstremalnie droga, ale z rabatem i bez kosztów przesyłki da się przeżyć.