forum.labradory.org

Zdrowie Labka - Nadmierne slinienie, tocząca sie woda z pyska

leniek644 - 24-02-2016, 11:55
Temat postu: Nadmierne slinienie, tocząca sie woda z pyska
Prosze o pomoc
Rano wstalismy wszystko bylo ok Fado zjadl, mialam troche spraw do zalatwienia wiec wzielam go w samochod (noe ma choroby lokomocyjnej) i pojechalam z nim. Byl na spacerze w obcym miejscu a to straszny panikarz wiec sie zestresowal. Po powrocie do domu zauwazylam ze jest caly mokry pod pyskiem. Zaczelam mi sie przygladac to taka woda kapie mu z pyska a na dworze az sie caly uslinil. Mam jechac juz do weta czy odczekac? Pies nie jest apatyczny, zrobil normalna kupe rano noe ma zadnych innych objjawow. Wyczytalam juz objawy nosowki itd nie wiem co robic. Weterymarz sie juz smieje ze mnie ze jestem najwieksza panikara o zdrowie mojego laba

tenshii - 24-02-2016, 15:26

leniek644, jak ma humor i apetyt to nie ma potrzeby
A jest wykastrowany?
Bo jak nie to pewnie czuje jakąś sukę w cieczce i wariuje

Milena - 24-02-2016, 15:49

leniek644 napisał/a:
Byl na spacerze w obcym miejscu a to straszny panikarz wiec sie zestresowal. Po powrocie do domu zauwazylam ze jest caly mokry pod pyskiem. Zaczelam mi sie przygladac to taka woda kapie mu z pyska a na dworze az sie caly uslinil.

Psiak może też się nadmiernie ślinić ze względu na stres o którym wspomniałaś

leniek644 - 25-02-2016, 22:07

Jednak jestem panikara. Nie jest wykastrowany i tak sie stalo najprawdopodobniej bo na podworku obok gdzie bylismy byla suma z cieszka. Popoludniu juz bylo wszystko wporzadku. Dzieki za pomoc!
tenshii - 25-02-2016, 22:16

leniek644, to proponuję jednak wykastrować bo on się strasznie męczy w takich przypadkach