| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Młody nie szukany biszkopcik marzy o domku takim na zawsze
Ryniu - 17-05-2016, 12:29 Temat postu: Młody nie szukany biszkopcik marzy o domku takim na zawsze
| Cytat: | CZY TE OCZY....
Witajcie. Parę dni temu dostałam informację na temat biszkoptowego labradora znalezionego pomiędzy Mszczonowem a Grójcem. Przygarnęła go dobra dusza pod swój dach i się nim zajęła. Był ogłaszany przez 1,5 miesiąca ale... nikt się nie zgłosił. Chłopak nie ma czipa ani tatuażu. Ma ok 2 lat i ma dużo pozytywnej energii...dziś go poznałam osobiście.. był raczej piesem podwórkowym ale to nie ma znaczenia..bo jest młody i chętny do nauki. Kocha wszystkie zwierzaki i jest bardzo uległy do nich jak i do ludzi. Gdy przebiega do człowieka to się kładzie...kuli...
Nie powiem,że jechałam z zamiarem zabrania go do siebie na dt. ...ale....
Bardzo spodobał się Labkowi ( tak Pani na niego woła a on reaguje) mój Dexter...
Dla dobra chłopaków ( nie mamy innego dt) na chwilę obecną pieseł został u Pani co go znalazła .... a labradorowe serca pomogą go wykastrować i potem zabiorę go na dt chyba że ktoś się w nim zakocha? bardzo proszę o wsparcie finansowego na kastracje i na jego utrzymanie.
Labradorowe serca i labradory.org wspólnie będą walczyć o lepsze jutro młodzieńca:)
Jak ktoś jest chętny na ofiarowanie karmy proszę o kontakt na pw. Albo mną 602282888. Z góry bardzo dziękuję
Oczywiście i UDOSTĘPNIANIE pięknego biszkopta, który szuka swojej rodziny na zawsze!!!
Chłopak w środę będzie miał zabieg ....jajeczkowy. |
Jest w domu tymczasowym w okolicach Warszawy.
Ryniu - 18-05-2016, 22:20
http://adopcje.labradory....sie-na-ksiezyc/
Monisiaczek - 19-05-2016, 10:10
Jaki zadowolony z kąpieli
Ryniu - 21-05-2016, 14:24
Piesek znalazł swoją wspaniałą Panią.
|
|