|
forum.labradory.org
|
|
O psach inaczej - Psy o najgorszej opinii
supergirl - 01-05-2009, 15:52 Temat postu: Psy o najgorszej opinii Zobaczcie sami: http://ulubiency.wp.pl/gi...riazdjecie.html
Warto przeczytać
Najlepszy tekst jest o labradorze
qAulinkA - 01-05-2009, 18:52
Husky
Opinia:
Dzikus. Przecież podobny do wilka, więc z pewnością drzemią w nim instynkty mordercy. W dodatku nie słucha poleceń i ucieka, oddając się swoim wilczym rozrywkom.
Fakt według mnie oczywiście: Jak ktoś bierze husky na pokaz, nie spuszcza go w ogóle ze smyczy a przede wszystkim nie umie wychować to nie dziwne że taka opinia te psy potrzebują ruchu ruchu i jeszcze raz ruchu, a widok hasającego Husky to piękny widok, ale nie, najlpiej powiedzieć że to dzikus
antarkowa - 01-05-2009, 19:06
Nie ma nic wspanialszego niż widok; yorka wykonującego skomplikowane sztuczki, amstafa z dzieckiem czy aportującego labradora, jakiemuś człowieczkowi, którego aktywnością jest pójście do WC i z powrotem, to potem się nie dziwię, że takie bzdury o huskim opowiada zachciało się mu ładnego psa , bo widział w telewizji, a potem sobie nie radzi, a co do opinii to śmieszne
BarbaraS - 01-05-2009, 19:06
Do naszej szkółki swego czasu przychodził pan z dwoma rottweilerami. Przeważnie zabierał ze sobą też żonę i małe dziecko. Kiedyś zapytałam żartem czy te psy nas nie pożrą - odparł że już dzisiaj kogoś zjadły więc są syte Były bardzo posłuszne.
qAulinkA - 01-05-2009, 19:18
Przecież podobny do wilka, więc z pewnością drzemią w nim instynkty mordercy
Hahaha takie z Husky agresywne psy jak ze mnie piosenkarka to największe łasuchy świata kochają ludzi .. podobmnie jak Labradory
zaradna - 01-05-2009, 20:03
Rottweiler
Opinia:
Agresor. Duży i silny – czyli groźny. Spuszczony z oka natychmiast gryzie, a jego zachowania nie da się przewidzieć.
bauhahahaha usmialam sie
qAulinkA - 01-05-2009, 20:09
Cytat: | Rottweiler
Opinia:
Agresor. Duży i silny – czyli groźny. Spuszczony z oka natychmiast gryzie, a jego zachowania nie da się przewidzieć.
bauhahahaha usmialam sie |
mnie brak słów
antarkowa - 01-05-2009, 20:14
qAulinkA napisał/a: | mnie brak słów |
otóż to, ludziom brak pomysłów na tematy, ale mądry człowiek się uśmieje
Salerno - 02-05-2009, 11:28
supergirl napisał/a: | http://ulubiency.wp.pl/gi...riazdjecie.html |
Ładnie to wszystko ujęli
|
|