|
forum.labradory.org
|
|
Znalazły dom - 8 miesięczny Riko w nowym domku w Żywcu!
zielu - 11-07-2009, 12:10 Temat postu: 8 miesięczny Riko w nowym domku w Żywcu! Witam!! Szukam nowego właściciela dla mojego Labka!! Pies wabi się Riko. Mam go od szczeniaka, ma 8 miesięcy jest bardzo ładny. Ma wszystkie aktualne szczepienia, jest bardzo wesoły, towarzyski i żywy!! Reaguje na komendy: siad, podaj łapę i leżeć. Jest nauczony załatwiać się na dworze. Musze znaleźć dla niego właściciela ponieważ musiałem zmienić mieszkanie na dużo mniejsze, praca pochłania dużo mojego czasu, a Riko to piesek który potrzebuje towarzystwa ludzi, i trzeba mu poświęcić więcej czasu. Jest wprost idealnym pieskiem do domu z podwórkiem, lub dużego mieszkania, gdyż potrzebuje dużo ruchu!! Mam nadzieję że znajdę dla niego właściciela który pokocha go tak jak ja!! Pieska można obejrzeć w Częstochowie!! Proszę o kontakt telefoniczny: 503-430-056 Odbiór tylko i wyłącznie osobisty!! Nie chce na nim zarobić!! Chce dla niego nowego domu żeby był szczęśliwy!! Podaje jeszcze numer GG: 1189073 oraz email: groszowiec@tlen.pl Dla zainteresowanych mogę wysłać więcej fotek!! Jednak najlepiej dzwonić bo nie korzystam często z komputera!!
Po rozmowie na GG Zielu zdecydował się na ogłoszenie typu "oddam w dobre rece". mod
zaradna - 11-07-2009, 17:04
zielu, szkoda, że musisz oddać psa.
A może któryś z Twoich znajomych byłby chętne? Mugł byś przynajmiej widywać psa
Ryniu - 15-07-2009, 12:57
Z przyjemnością zawiadamiam, że Riko w nowym domku w Żywcu. Adopotowało go małżeństwo z dwójką dzieci.
mala85 - 15-07-2009, 12:58
ale super wiadomość
zaradna - 15-07-2009, 14:20
Ale super niema to jak słyszeć takie dobre wieści
troskliwa - 15-07-2009, 18:46
no super oby to był jego dozywotni dom
justysia - 15-07-2009, 20:16
świetnie że Riko znalazł nowy domek. Oby miał się dobrze. Buziaczki dla niego
orlosia - 15-07-2009, 22:35
biedny własciciel ze musiał roztać sie ze swoim pupilem..ale pomimo to ciesze się szczęsciem Riko....powodzenia nowym włascicielą zycze i zapraszam ich na nasze forum )
Agu. - 16-07-2009, 13:45
super, że Riko znalazł nowy dom, mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwy. ; **
|
|