forum.labradory.org

Znalazły dom - 4 MIESIĘCZNY LABEK BISKOPTOWY SZUKA DOMU- WABI SIĘ KARIS

Elcia - 20-07-2009, 09:09
Temat postu: 4 MIESIĘCZNY LABEK BISKOPTOWY SZUKA DOMU- WABI SIĘ KARIS
Witam...
Miałam nadzieję,że nigdy nie będę pisała o labku w potrzebie :(
Niestety...
kolezanka kupiła szczeniaka bez rodowodu(2 miwesiace temu ale to bez znaczenia)niestety wyjechała za granicę :/ i... sami dobrze wiecie co dalej.. w tej chwili Karisem opiekuje się jej brat... ale urlop się skończy i... :(

Karis- bo tak się wabi jest zdrowym psiakiem z książeczką zdrowia szczepieniami, brak tylko jeszcze szczepienia przeciw wściekliźnie..
Koleżanka chce sprzedać szczeniaka za 300zł..
Szkoda mi malca.. gdybym miała możliwość wzieła bym go sama :(

PROSZE POMÓŻIE ZNALEŹĆ DOMEK DLA NIEGO...
TEL KONTAKTOWY DO WŁAŚCICIELA: 507 167 703 PROSIĆ MICHAŁA

KIEDY GO BRAŁA MÓWIŁAM JEJ ŻE TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ, ALE MNIE NIE SŁUCHAŁA :(

TU Z MOJĄ HOLLY ;)

Agu. - 20-07-2009, 09:19

a może zamiast sprzedać, lepiej oddać w dobre ręce za darmo? wydaje mi się, że ważniejsze jest znalezienie odpowiednich domu i właścicieli niż te 300 zł... psiak śliczny.
Elcia - 20-07-2009, 09:23

agu własnie chodzi o to że ona za darmo go nie odda skora sama za niego zapłaciła.. znam ją dibrze :( :( :( ]:)
mTa22 - 20-07-2009, 09:25

ale 300zł to dużo, na allegro psa bez rodowodu można kupić za 400-500zł i to takiego maleńkiego... może jednak koleżanka da się przekonać, żeby choć trochę zejść z ceny... a swoją drogą to szkoda słów na taką osobę...
Elcia - 20-07-2009, 09:30

Kupiła go właśnie na allegro za 600zł więc same wiecie..
Agu. - 20-07-2009, 09:42

szczerze, to nie podoba mi się, że ona patrzy na to w taki sposób..

Elcia napisał/a:
za darmo go nie odda skora sama za niego zapłaciła

powinno jej zależeć na dobru psa, a nie pieniądzach.. myślę, że nawet osoby, które mają rodowodowe psy, za które zapłaciły +1000 zł oddałyby psa za darmo. ważne, że szczeniak znajdzie odpowiednich dom i kochających właścicieli. a te 300 zł szybko się zwróci [chociażby nie kupowanie karmy, wizyty u weta].. może porozmawiaj z nią jeszcze?

Elcia - 20-07-2009, 09:57

wlasnie z nia rozmawiałam.. nie odda go za darmo ... nóż w kieseni mi się otwiera ]:)
Stwierdziła że skoro ona za niego zapłaciła to dla czego ma go oddać za darmo...

Gosiacz_ek - 20-07-2009, 09:58

Nie ma co się zastanawiać nad tym czy zdejdzie czy nie zejdzie z ceny, może ktoś będzie chciał właśnie pieska, który jest oduczony chociażby załatwiania się w domu. Należy teraz popytać się ludzi, w końcu zapłacić 600 czy 300 zł za pieska to jest dla niektórych duża różnica a to jest szczeniak więc pewnie ktoś się skusi ;) Nie ma co jęczeć na tą dziewczynę bo jest nieodpowiedzialna ale stało się i teraz należy się postatarać i znaleźć ślicznej suni domek :(
siedlar - 20-07-2009, 11:03

Racja, zamiast biadolić lepiej popytać, jak już się ktoś znajdzie wtedy niech się targuje :<
sacrum75 - 04-09-2009, 15:09

Treść postu niezgodna z regulaminem. Moderator

Przeczytaj: http://forum.labradory.org/viewtopic.php?t=1727

mawi27 - 04-09-2009, 19:12

zastanawiam sie po co ta dziewczyna kupowala wogole tego pieska tym bardzie laba ktore sa bardzo rodzinne i potrzebuja milosci i teraz rozchodzi sie jej o glupie 300 zl, kosztem czego? chyba lepiej zeby psinka miala kochajacy dom i rodzine niz miec w kiejdzie 300 zl
tacy ludzie powinni byc za to karani, szkoda ze nasze prawo jeszcze w tej kwestii jest dziurawe ]:)
kupila sobie pieska jako dodatek do torebki ??? no trafia mnie zaraz jak slysze podobne rzeczy, a co jak tych 300 stow nie dostanie, zaglodzi go czy przywiaze do drzewa w lesie ???
Skandal!!!! Powiedz kolezance ze niech sie dokladnie zastanowi za 300 to se wacikow moze nakupowac a nie licytowac zywa istotke :bad:

Lily - 04-09-2009, 20:14

mawi27 napisał/a:
zastanawiam sie po co ta dziewczyna kupowala wogole tego pieska tym bardzie laba ktore sa bardzo rodzinne i potrzebuja milosci i teraz rozchodzi sie jej o glupie 300 zl, kosztem czego? chyba lepiej zeby psinka miala kochajacy dom i rodzine niz miec w kiejdzie 300 zl
tacy ludzie powinni byc za to karani, szkoda ze nasze prawo jeszcze w tej kwestii jest dziurawe ]:)
kupila sobie pieska jako dodatek do torebki ??? no trafia mnie zaraz jak slysze podobne rzeczy, a co jak tych 300 stow nie dostanie, zaglodzi go czy przywiaze do drzewa w lesie ???
Skandal!!!! Powiedz kolezance ze niech sie dokladnie zastanowi za 300 to se wacikow moze nakupowac a nie licytowac zywa istotke :bad:

dokładnie się zgadzam... nie rozumiem po co, ta koleżanka kupowała labka, skoro wyjechała i nie ma dla niego czasu? bez sensu. biedny, ale słodziutki psiak.

kagan - 04-09-2009, 21:16

Mod zaszalał i nie wiecie że sacrum75, chcial/a pokazać że psiak po znów jest do oddania (ogłoszenie na allegro oraz na labradory.org , tym razem za darmo. kolejna niefrasobliwa właścicielka czy pies jest klopotliwy??
Kordek - 05-09-2009, 19:15

Elcia, moja siostra pragnie przygarnąć labka jeśli jeszcze aktualne i nie masz co się martwić to jest najlepsze miejsce gdzie labek może trawić :D
mawi27 - 05-09-2009, 23:59

siwenie ze sinka znajdzie domek pelen milosci !!! oby jak najmniej niedpowiedzialnych ludzi
Ewelina - 10-12-2009, 15:03

Karis znalazł nowy dom!!