| |
forum.labradory.org
|
 |
Hodowle - Hodowle - Nowy Targ
slawekk - 08-08-2009, 13:11 Temat postu: Hodowle - Nowy Targ Witam jestem tutaj nowy nigdy nie miałem labradora i za bardzo nie znam się na tej rasie ale z tego co przeczytałem to bardzo mi ten pies odpowiada mam 17 lat i chciałbym sobie takiego labradora sprawić z rodowodem ale nie mam pojecie gdzie mam go kupić żeby był 100% labradorem no i żeby nie był za drogi bardzo proszę o pomoc może ktoś ma do sprzedania jestem z nowego targu najdalej mogę pojechać po niego to Krakowa pozdrawiam
Poprawiłam hodowle i labradory Pozdrawiam. Mod
pado - 08-08-2009, 13:15
| slawekk napisał/a: | | labladora |
błagam
labradora
Baszka - 08-08-2009, 13:18
Jesteś w temacie "Hodowle" ...poczytaj go a znajdziesz taka z prawdziwego zdarzenia...w okolicach Krakowa jest kilka Hodowli labków.
slawekk - 08-08-2009, 13:27
no widzisz ani nie wiem jak dobrze napisac jego nazwe heheh
;p XD
pado - 08-08-2009, 20:47
slawekk, nauczysz sie
szluger - 08-08-2009, 22:21
slawekk, jak nawet tego nie wiesz, to zrezygnuj z tego psa. Lepszym pomysłem i tańszym w realizacji będzie zakup słownika...
Baszka - 08-08-2009, 22:31
| pado napisał/a: | slawekk, nauczysz sie |
Oczywiście, że czytając forum wiele się nauczysz, poznasz zalety a przede wszystkim wady labradorów ( bo to nie słodkie psinki z reklamy )
..poczytaj...przemyśl i dopiero zadecyduj
slawekk - 09-08-2009, 09:53
szluger napewno nie zrezygnował bym z zakupu psa tylko dlatego ze pomyliłem sie w nazwie
Baszka mieszkam na wsi mam duzy dom a wokuł lasy i góry wiec miejsca na spacery i wybieganie sie bedzie miał duzo , niedy nie zostanie sam jak pujde do szkoły bo rodzice pracuja w domu i zawwsze ktos w nim jest jakbysmy wybrali sie na wakacje to ktos z rodziny napewno by sie nim zaopiekował narazie tylko tyle wiem moze jeszcze ma jakies wady poczytam jeszcze troche i zoobacze ale wydaje mi sie ze własnie taki pies bedzie mi odpowiadał i bedzie miał u nas dobrze ;p XD
qAulinkA - 09-08-2009, 10:07
| slawekk napisał/a: | | mieszkam na wsi mam duzy dom a wokuł lasy i góry wiec miejsca na spacery i wybieganie sie bedzie miał duzo , niedy nie zostanie sam jak pujde do szkoły bo rodzice pracuja w domu i zawwsze ktos w nim jest jakbysmy wybrali sie na wakacje to ktos z rodziny napewno by sie nim zaopiekował narazie tylko tyle wiem moze jeszcze ma jakies wady poczytam jeszcze troche i zoobacze ale wydaje mi sie ze własnie taki pies bedzie mi odpowiadał i bedzie miał u nas dobrze ;p XD |
Przedewszystkim usiadź i poczytaj to forum, zrozumiesz że ważne jest by nie kupić psa z pseudohodowli i jak wiele może Ci zapewnić rodowód.
Tak na wstęp : http://forum.labradory.org/viewforum.php?f=4 przeczytaj sobie kilka wybranych tematów
| szluger napisał/a: | | jak nawet tego nie wiesz, to zrezygnuj z tego psa. Lepszym pomysłem i tańszym w realizacji będzie zakup słownika... |
Po co odrazu rzucasz taki niemiły komentarz .... Dajmy chłopakowi poczytać i nie zniechęcajmy go.
slawekk - 09-08-2009, 14:25
ok poczytam jeszcze troche
zaradna - 09-08-2009, 20:23
slawekk, zapraszamy Cie do lektury na forum tu napewno się dowiesz wiele o tym jakie sa labradory, bo to nie sa słodkie psiaki na kanape tylko straszne łobuziaki tak naprawde
Nie wierz reklamą hehe
gusia1972 - 09-08-2009, 20:44
slawekk, tu masz hodowle województwami wypisane, każda ma swoją www - zwróć szczególną uwagę na zdrowie rodziców, badania jakie mają zrobione, biodra i łokcie to podstawa, oczy czyste też są istotne http://www.laboteka.pl/in...rona=28&wojew=1
szluger - 09-08-2009, 23:46
qAulinkA, denerwuje mnie tylko brak umiejętności szukania. Jak chce psa, to niech przeczyta najpierw jakąś książkę, zastanowi się.
A "wybieganie" takiemu psu nie wystarczy i wszyscy posiadacze labków o tym wiedzą.
Nie wiem czy jeszcze ktoś pamięta, ale był już temat o sprawdzaniu pisowni.
slawekk - 10-08-2009, 09:18
szluger nie martw sie postanowiłem ze kupie sobie psa pod koniec roku szkolnego zebym miał całe wakacje na nauki itd..( kasia mi dosradziła ) wiec mam duzooo czasu na dokształcenie sie o tej rasie ,ale mysle ze ta rasa bedzie odpowiednia dla mnie i nie zrezygnuje z niej pozdrawiam
qAulinkA - 10-08-2009, 09:27
slawekk, mądra decyzja mam nadzieje ze bedziesz odwiedzał forum i udzialał się razem z nami
slawekk - 10-08-2009, 12:31
postaram sie
Hebi - 24-08-2009, 23:24
Hodowla w Aleksandrii, pod Częstochową.
Tsunami - 24-08-2009, 23:40
A jaka hodowla jest w Aleksandrii?
papisia - 24-08-2009, 23:41
Adekatos
Tsunami - 24-08-2009, 23:41
aaaa to oni są po sąsiedzku
bartek.richie - 25-08-2009, 23:54
Adekatos w chwili obecnej z tego co mi wiadomo ma starsze szczeniaki 5-7 msc.
|
|