forum.labradory.org

Znalazły dom - Piesek do adopcji znalazł nowy dom:)

iwonadp - 20-08-2009, 21:13
Temat postu: Piesek do adopcji znalazł nowy dom:)
Witam
Bardzo państwa proszę, abyście pomogli znaleźć dom dla tego pieska. Proszę wyślijcie to swoim znajomym, a oni niech roześlą po swoich znajomych. Psa widziałam jest nie tylko cudny, ale nad wyraz rozumny, uważny i mądry.

serdecznie dziękuję
Agnieszka Kępka
www.hauward.pl
hauward@hauward.pl
tel./fax. 058-558-14-80
kom.0608-286-107

Pies ma ok. 4 lat. Jego wielkość to mniej więcej do kolan. Jest grzeczny łagodny, chodzi przy nodze, siada na komendę, lubi się bawić (również z innymi psami), nie rzuca się na inne psy, a gdy niektóre z nich chcą rzucić się na niego nie reaguje agresją, zachowuje spokój. Wsiada bez obaw do tramwaju i pociągu, nie wybiega na jezdnię, lecz stoi i czeka.Gdy się cieszy kręci się w kółko, skacze i szczeka. Kocha ludzi.

Oczywiście, jak wiele psów nie lubi kagańca i gdy go ma na nosie to zaczyna ocierać się, o co się da i próbuje go ściągnąć. Czasami tego nie robi, ale bez kagańca jest po prostu spokojny i zrelaksowany.

Poza tym pies jest super. W domu, gdy ma świadomość, że ktoś jest, jest bardzo spokojny, leży sobie, chodzi, bawi się pluszakiem. Nie ma złych nawyków. Nie wyciąga żadnych rzeczy, nie rozszarpuje worków, nie grzebie w koszu na śmieci. Robi wrażenie, że jest ciągle głodny, ale nie ściąga ze stołu i nie je z chodników. Potrafi zając się sam sobą, nie narzuca się, często merda ogonkiem. Nie załatwia się w domu. Cieszy się każdym wyjściem na spacer.

Jest dobrym kompanem, daje dużo radości.

Potrzebny mu nowy właściciel, najlepiej z domkiem i ogrodem i taki, który po prostu lubi psy, ma czas. Ten pies najlepiej czuje się w towarzystwie człowieka.

KONTAKT: Agnieszka Borkowska tel.: 0664-44-98-88 e-mail: abdo@wp.pl

Pies ma ok. 4 lat. Jego wielkość to mniej więcej do kolan. Jest grzeczny łagodny, chodzi przy nodze, siada na komendę, lubi się bawić (również z innymi psami), nie rzuca się na inne psy, a gdy niektóre z nich chcą rzucić się na niego nie reaguje agresją, zachowuje spokój. Wsiada bez obaw do tramwaju i pociągu, nie wybiega na jezdnię, lecz stoi i czeka.Gdy się cieszy kręci się w kółko, skacze i szczeka. Kocha ludzi.

Oczywiście, jak wiele psów nie lubi kagańca i gdy go ma na nosie to zaczyna ocierać się, o co się da i próbuje go ściągnąć. Czasami tego nie robi, ale bez kagańca jest po prostu spokojny i zrelaksowany.

Poza tym pies jest super. W domu, gdy ma świadomość, że ktoś jest, jest bardzo spokojny, leży sobie, chodzi, bawi się pluszakiem. Nie ma złych nawyków. Nie wyciąga żadnych rzeczy, nie rozszarpuje worków, nie grzebie w koszu na śmieci. Robi wrażenie, że jest ciągle głodny, ale nie ściąga ze stołu i nie je z chodników. Potrafi zając się sam sobą, nie narzuca się, często merda ogonkiem. Nie załatwia się w domu. Cieszy się każdym wyjściem na spacer.

Jest dobrym kompanem, daje dużo radości.

Potrzebny mu nowy właściciel, najlepiej z domkiem i ogrodem i taki, który po prostu lubi psy, ma czas. Ten pies najlepiej czuje się w towarzystwie człowieka.

KONTAKT: Agnieszka Borkowska tel.: 0664-44-98-88 e-mail: abdo@wp.pl

Taką wiadomość dostałam dzisiaj z hauwardu .

Huberto - 23-08-2009, 19:48

Nie ma problemu popytam znajomych :)
troskliwa - 05-11-2009, 23:25

iwonadp czy psiurek ma zalozony watek na dogomanii ? naprawde jest przesliczny
zuzia - 06-11-2009, 13:07

Ja się jakiś czas temu kontaktowałam z opiekunką pieska, ponieważ bardszo się zżyli była go gotowa oddać tylko i wyłącznie gdyby miał mieć zapewnione lepsze warunki niż ma teraz, np. ciągłe towarzystwo własciciela, jakiś super teren do wybiegów. Z tego co zrozumiałam pokochała tego psa, więc nie wiem czy po tak długim czasie mogłaby go oddać nawet z powodu lepszych warunków. Najlepiej skontaktujcie się bezpośrednio z panią Agnieszką, bo może trzeba zamknąć temat
emila244 - 06-01-2010, 08:56

raneins09 napisał/a:
ten okres to taki psi wiek buntu
tylko że ten piesek ma 4 lata więc już bunt ma dawno za sobą...
zuzia - 06-01-2010, 09:51

Pies ma kochającą właścicielkę i pewnie jest szczęśliwy. Myślę że można zamknąć temat :)
Ewelina - 06-01-2010, 12:58

zuzia, dziękuję :) Temat zamykam!