forum.labradory.org

Archiwum - Posokowiec bawarski

Kordek - 23-08-2009, 19:37
Temat postu: Posokowiec bawarski
Chce przekazać w dobre ręce Posokowca Bawarskiego roczna sunia :haha: .
Gdy się przeprowadzaliśmy z domu do bloku wiadome było że nie będzie dla psiaka miejsca remonty itp. Pieska oddałem dla mojej babi na wieś i bardzo ale to bardzo żałuje :cring: . Teraz piesek jest nie zadbany i jest wychudzony mocno . Serce mi pęka jak to moją sunię widzę. :cring: Proszę za interesowanych o kontakt wyśle zdjęcia i wszystko. Sunia wabi się Tola :D

Huberto - 23-08-2009, 19:42

Mam nadzieję, że znajdzie się kupiec na pieska :) Fajne imię dla pupila :)
Kordek - 23-08-2009, 20:39

żaden kupiec :bad: pieska chce oddać w dobre ręce
Wena - 23-08-2009, 20:43

czy to twój pies?
Bora - 23-08-2009, 20:49

Możesz wstawić tutaj zdjęcia ?
Regina - 18-09-2009, 20:22
Temat postu: Posokowiec bawarski
Proszę napisz coś więcej o suni. Czy wychowała się w domu czy w kojcu, jaksię zachowuje w stosunku do innych zwierząt, jaki do ludzi? Czy lubi dzieci? Czy obecnie jest w budzie, w kojcu? Jeżeli faktycznie chcesz jej pomóc to spróbuj o niej opowiedzieć - napisz także czy suczka jest rodowodowa czy w typie posokowca bawarskiego (bez rodowodu). Może wiesz z jakiej hodowli pochodzi? Jeżeli możesz to spróbuj wstawić jej zdjęcia.To młody pies, dobrze byłoby szybko znaleźć jej dom...
Proszę odpisz jak najszybciej.

lilu14 - 01-10-2009, 12:13

czy sa jakies wiesci w sprawie tej suczki ??? bardzo prosze o aktualizacje informacji - chetnie zamiescimy to na Forum Posokowcow - jesli nadal aktualne.
Regina - 01-10-2009, 19:21

Żadnych wieści - cisza... Ogłoszenie już jest wklejone na forum posokowców. Próby kontaktu z ogłoszeniodawcę (2-ch różnych osób) nie dały żadnego rezultatu.
Nie rozumiem.

NUTELLASTELLA - 28-02-2010, 01:17

Pasokowce to śliczne myśliwskie pieski! Jeśli jest zaniedbany i wychudzony, należy mu jak najszybciej pomóc! Jak to młody pies, powinien szybko znaleźć dom, tylko potrzebujemy więcej informacji od Ciebie! Przydałyby się również zdjęcia!

Pozdrawiam.

[ Dodano: Nie 28 Lut, 2010 ]
Do użytkownika Kordek wysłałam wiadomość na priw, bo martwię się bardzo o tą sunię. Uważam, że pasokowce, to śliczne i mądre pieski. Bardzo mi zależy na znalezieniu jej cieplutkiego domku z kochającą rodzinką! Oby wszystko szybko się wyjaśniło!

Ewelina - 31-10-2010, 14:27

Cisza w temacie.Przenoszę.