forum.labradory.org

Archiwum - Zbieramy pieniążki na Niko

Kasia i Agnes - 12-09-2009, 12:22
Temat postu: Zbieramy pieniążki na Niko
Witam u mnie na tymczasie znajduje się pies w typie labradora. Strona
www.labradory.info zbiera na jego utrzymanie. Więc zwracam się z
gorącą prośbą o wspomożenie tego psiaka. Tu jest jego wątek:
http://labradory.info/vie...der=asc&start=0

Każdy grosz się przyda ponieważ psiaka trzeba wykastrować a to
kosztuje. Wyciągnęłam go ze schroniska aby Niko mógł mieć większe
szanse że trafi do odpowiedniego domu. Z góry dziękuję za każdą pomoc
którą udzielicie.

AnTrOpKa - 12-09-2009, 14:10

Kasia i Agnes, pomożemy :)
Kasia i Agnes - 12-09-2009, 15:37

AnTrOpKa, Dziękujemy
Ryniu - 12-09-2009, 16:28

Niko:

AnTrOpKa - 12-09-2009, 17:38

Oglądałam i czytałam juz caly temat na info :) Niko to bardzo fajny żywiołowy psiak :) Mam nadzieje, ze szybko znajdzie swoj DS.
Kasia i Agnes - 15-09-2009, 07:57

Bardzo chciałam podziękować za wsparcie finansowe Niko :) Każda złotówka się przydaje :)
Jeszcze raz dziękuje za tak wspaniałe serca i pomoc :) :heart:

AnTrOpKa - 15-09-2009, 11:53

Kasia i Agnes, zawsze do usług 8) Wygłaskaj pieska i napisz od czasu do czasu jak się miewa i czy są jakieś postępy w jego socjalizacji z Twoją córeczką :)
Kasia i Agnes - 15-09-2009, 12:43

Wygłaskam wysciskam i wycałuje od was. Postępy są już w socjalizacji i z moją córcią i zostawaniem samemu w domku. :) ?Robi sie coraz bardziej kochańszy ten djabeł bo wie jak rozbroić pańcie na łopatki i co zrobić aby zmiekła :) Na pewno co jakiś czas skrobnę tutaj co u Niko ale również zapraszam do lektóry na labradory.info :) Tam wszystko jest opisane na berząco. Łącznie z ucieczką diabła i Demolką i moim zaskoczeniem jak na drógi dzień był grzeczny :)

[ Dodano: Czw 17 Wrz, 2009 ]
Niko ma ustalony termin kastracji na piątek o godzinie 19. Więc proszę o trzymanie kciuków za niego. Niko jest kochanym psem, który pragnie bliskiego kontaktu z człowiekiem. Za głaskanie i przytulanie jest wstanie zrobić wszystko taka z niego przytulanka :haha: ;D Przyszły właściciel będzie miał kochanego psa który będzie wpatrzony tylko w swojego właściciela ;)

[ Dodano: Czw 01 Paź, 2009 ]
Pamiętacie jak Niko wyglądał?

To było tak:

A teraz wygląda tak:

Co powiecie na jego wygląd i oczko? A raczej rankę która była nad oczkiem :)

[ Dodano: Pią 09 Paź, 2009 ]
Witajcie :)
Piszę do was ze świetną nowiną :) Niko znalazł już nowy domek :) Już niedługo przeprowadzi sie do niego :D Również będziemy robić dla niego zabieg oczka. Ponieważ podwija się powieka Po zabiegu Niko pójdzie już do swojego nowego domku