|
forum.labradory.org
|
|
Archiwum - oddam labradorka:(
majax - 14-09-2009, 13:25 Temat postu: oddam labradorka:( Witam!
Mam dwuletniego biszkoptowego labradorka...niestety muszę go oddać..sytuacja mnie do tego zmusza.. nie jestem z tych którzy po prostu znudzili się psem..poza tym jak można znudzić się labradorem??..tak jak już pisałam ma 2lata, jest maści biszkoptowej..po rodzicach z rodowodem z hodowli w redzie..niestety nie posiada rodowodu ponieważ urodził się jako piąty w miocie..jest kochany..uwielbia się bawić i kocha dzieci(zresztą to chyba normalne jeśli chodzi o tę rasę)..mam w domu również kota, z którym świetnie się dogaduje..cóż..to trochę chaotyczne..ale jeśli ktoś chciałby uzyskać więcej informacji..proszę o maila a postaram się odpisać na wszystkie pytania...Nie muszę chyba dodawać, że szukam dla niego kogoś kto go pokocha, będzie o niego dbał i poświęcał mu tyle czasu na ile zasługuje..
pozdrawiam
papisia - 14-09-2009, 13:33
majax napisał/a: | niestety nie posiada rodowodu ponieważ urodził się jako piąty w miocie |
Chyba od 1992 roku wszystkie psy w miocie otrzymują metrykę więc zostałaś wprowadzona w błąd...
majax, dawałaś ogłoszenie na labradory.info?
majax - 14-09-2009, 14:18
no właśnie nie dawałam..muszę napisać...a z tym rodowodem to szczerze mówiąc nie zależało mi na tym..psa dostałam z hodowli od mojej koleżanki..byłam przy jego narodzinach i jedyne o czym myślałam to tylko to, żeby jak najszybciej zabrać go do domu..a nie to czy będzie miał jakiś papierek czy nie..znam jego rodziców..i wiem ze są to labradory z metrykami z pierwszego zdarzenia..także obawiałam się tylko tego czy nie będzie to jakaś zmutowana psina..i nie jest:)
Huberto - 14-09-2009, 23:25
Szkoda, że musisz oddać Laba. Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie nowy dom dla siebie
zuzia - 15-09-2009, 20:17
Może jakieś fotki
majax - 19-09-2009, 19:46
ok jutro się postaram dodać
mawi27 - 20-09-2009, 06:55
a co Cie zmusza do oddania psinki? alergie uczulenia itd, szkda troche psa ktorego mialas dwa lata, bedzie bardzo nieszczesliwy, moze sa jeszcze jakies inne rozwiazania w tej sytuacji?
|
|