| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Fado - 6 miesięczny labrador znalazł kochany dom
dewuska - 29-11-2009, 13:09 Temat postu: Fado - 6 miesięczny labrador znalazł kochany dom przeklejone z: http://www.fundacjaprima....p?t=485&start=0
Wiek - 6 m-cy
Stan zdrowia - zdrowy
Rodowód - Brak
Chip - Tak, zarejestrowany na córkę
Kastracja - Nie
Zachowanie w domu - wg słów właściciela pies w domu zachowuje się dość dobrze. Pies jednak nie jest do końca psem domowym. Jego legowisko jest w przedpokoju, wolny czas spędza na podwórku przed domem. Pies nauczony czystości w domu, nie niszczy.
Jazda samochodem - bez problemu, sam wskakuje do samochodu.
Posłuszeństwo - raczej nie jest niczego nauczony, ale wg słów właściciela szybko się uczy i jest pojętny.
Stosunek do dzieci - bawi się z dziećmi na podwórku.
Odżywianie - sucha karma.
Stosunek do innych psów - przyjacielsko-zabawowy, podbiega do wszystkich.
Stosunek do kotów - brak danych
Miejsce pobytu psa - Opole
kontakt:
tomasz.piecha@fundacjaprima.pl
adopcje@fundacjaprima.pl
tel. 601 996 691
Katrinaxxl - 30-11-2009, 00:03
Padne zaraz!!!! gdybym tylko była w Polsce! wziełabym natychmiast!
ania i adaś - 30-11-2009, 12:16
piękny, na pewno znajdzie sie ktoś, kto go pokocha... szkoda tylko, ze ludzie najpierw biora psiaka, a potem chca go oddac komus innemu, obcemu, troche to miazdzace...
Katrinaxxl - 30-11-2009, 14:57
Tak to jest najgorsze, ale ludzie poprostu nie wiedzą z czym mają doczynienia. Ja też kiedyś taka byłam zielona ale po śmierci mojego króliczka ktorą spowodowało brak szczepienia (bo mi do głowy nie przyszło że króliki się szczepi!!! ) dowiaduję sie ile mogę o wszystkim co mnie interesuje i dotyczy nie tylko chodzi o pieski:)
pado - 01-12-2009, 11:17
Piekny słodziak Oby szybko znalazł kochający domek .
Huberto - 01-12-2009, 13:48
Śliczny psiaczek. Mam nadzieję,że szybko znajdzie nowy domek
ania i adaś - 03-12-2009, 14:28
szkoda ze do Gliwic jest tak daleko, bo w Łodzi znalazłabym mu domek...czekamy na newsy...
Ewelina - 05-01-2010, 09:54
Fado ma super domek
|
|