forum.labradory.org

Archiwum - szczeniak labkowaty do pilnej adopcji

happy80 - 16-01-2010, 02:43
Temat postu: szczeniak labkowaty do pilnej adopcji
Witam,
mam w domu tymczasowicza zgarniętego z mrozu sylwestrowego przez Dogomaniaczki z Szydłowca.
Piesek trafił do mnie 5 stycznia.
kolor: czarny /uszy jak aksamit i labkowate futro grzbietu/
miejsce pobytu: Warszawa
leczenie: piesek odrobaczony, miał podejrzenie nużeńca - jest w trakcie leczenia. nuzeniec okazał się niegroźny.

kontakt z innymi psami: mieszka z dwiema suczkami, nieduzymi. On niekonfliktowy, ale pannice niezakceptował go. Czasami obrywa, az krew się leje /dosłownie ... juz został pogryziony przez najstarszą/. Maluch wykazuje cechy dominanta. Ale do tej pannicy, kt go dziabneła - nie podchodzi już w celach niecnych ...

kontakt z dziećmi: wspaniały...chetny do zabawy i całuśny
inteligencja: nie sika i nie kupczy w domu od pierwszych dzni kiedy to pojawił się u mnie. Sygnalizuje szczeknieciem/marudzeniem, ze chce wyjśc. gdy przypili go skacze na drzwi wyjsciowe do ogrodu. PO 1 godzinie ćwiczeń reaguje na komende SIAD. Zaczyna rozumiec tez inne hasła, typu FE, MIEJSCE, BASTA,AUĆ. Nadaje się do treningu :)
kontakt z człowiekiem: towarzyski, przylepa, kanapowiec

tu jego wątek na DOGO
[url]http://www.dogomania.pl/threads/176687-maA-y-ASTI-pogryziony-przez-wspA-lokatorke-z-padaczkAE-PILNA-ADOPCJA[url]

Adopcja pilna ze względu na to, ze moja starsza pannica ma padaczkę i nie mogę pozwolić sobie na taki stres w stosunku do niej....dziewczyna ma padaczke zdarzeniową :(

http://www.dogomania.pl/t...E-PILNA-ADOPCJA

Piesek jest pod opieką Fundacji Azylu pod Psim Aniolem

KONTAKT
happy80@wp.pl
0 692 407 681

ania i adaś - 20-01-2010, 12:54

piekny, trzymamy kciuki
Olga47 - 20-01-2010, 19:17

ania i adaś napisał/a:
piekny, trzymamy kciuki

Też trzymamy kciuki. Na pewno mały niedługo znajdzie domek.

Ewelina - 04-02-2010, 16:45

Asti jest dalej do adopcji!!
Ewelina - 13-02-2010, 11:34

Asti ma szanse na super domek :)
AniaCz. - 13-02-2010, 15:26

Ewelina, super wiadomosc :)
NUTELLASTELLA - 28-02-2010, 00:20

Dziewczyny i jak się sprawa potoczyła? Ten psiak jest piękny i z pewnością mądry.
Szkoda, że tak daleko mieszka...

Pozdrawiam.

Ewelina - 31-10-2010, 09:56

Temat zamykam.Brak informacji!