| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Poszukuję kogoś kto zaopiekuje się moją sunią między 2-18.07
AngelikaK - 20-06-2010, 14:50 Temat postu: Poszukuję kogoś kto zaopiekuje się moją sunią między 2-18.07 Witam serdecznie,
Wyjeżdżamy z rodziną na wakacje i niestety nie możemy zabrać naszej suni z nami. Szukam kogoś, kto z sercem zajmie się pieskiem przez ten czas (około dwa tygodnie pomiędzy 2 a 18 lipca) - oczywiście odpłatnie. (Niestety cała rodzina i znajomi nam odmówili - każdy deklarował późniejszą pomoc tylko jak Ataja była słodkim, malutkim szczeniaczkiem )
Będę wdzięczna jeśli znajdzie się ktoś, kto miałby czas i ochotę zaopiekować się naszym psem, bo przyznam, że boję się ją zostawić w jakimś hotelu . Ataja to rok i cztery miesiące czarny Labrador kochający aport i wodę ponad wszystko
Pozdrawiam
angelika
AnTrOpKa - 20-06-2010, 16:22
AngelikaK, widzisz, gdybyś była ze szczecina to zaopiekowałabym się Twoją sunią. Szkoda Ale mysle, ze ktos sie znajdzie
Patryk - 21-06-2010, 00:01
Szkoda że nie Częstochowa zaopiekował bym się nią chętnie zwłaszcza że jest w wieku Santosa i też czarna
spajs - 21-06-2010, 00:35
Ja jestem z Sosnwca ale moge już dziś powiedziec, że z miłą chęcią zaopiekuje się Atają, jeśli oczywiście Ty będziesz tego chciała. Saba będzie wniebowzięta
Własciwie to 100% odp. napisze Ci na PW jak jutro porozmawiam z rodzicami
clicers87 - 21-06-2010, 10:39 Temat postu: cześć Jeśli nadal szukasz,to polecam forum na labradory.info. Jest tam sporo osób z W-wy.
orlosia - 21-06-2010, 15:02
kurcze ja bym mogła nawet za darmo to zrobic
tylko ta odległosc
cainees - 21-06-2010, 17:41
Haha, ja też za darmo, zawsze chciałam mieć dwa pieski, a że nie mogę, to pewnie na dwa tyg by mi rodzice pozwolili Jak by zobaczyli, że się dobrze opiekuje to witaj drugi piesku żartuje. no ale szkoda, że to w Warszawie, a nie we Wrocku
orlosia - 21-06-2010, 19:23
orlosia12, daj mi kase na bilet to zrobie sobie i Rubenowi wycieczke
albo jak jedziecie gdziec w moje okolice to weźcie psiaka ze sobą no ii
|
|