| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Prośba o pomoc
zuzia - 11-04-2008, 13:17 Temat postu: Prośba o pomoc Znalazłam tego psiaka na allegro postanowiłam tutaj umieścić link, bo w grupie siła.
http://www.allegro.pl/ite...uratuj_go_.html
ziutka:) - 11-04-2008, 16:41
ojej taki słodki piesek.. jakie ma smutne oczka widac ze cierpi... az sie plakac chce
Lorena - 11-04-2008, 16:47
jej to straszne jak czytałam to historię to, aż mnie ciary przeszły jak ludzie mogą być tak bezduszni??? nie mogę tego zrozumieć biedaczek
anna34 - 11-04-2008, 17:18
Kurcze nie mam konta na allegro,a chętnie przelałabym pare złotych na jego leczenie.Czy ktoś wie jak inaczej można to załatwić,chociaż tyle mogę zrobić.Czemu ludzie są tak głupi,biorą psiaka cieszą się nimi póki są piękne i małe,a potem do lasu i pa,pa.
iness8@o2.pl - 11-04-2008, 21:55
| anna34 napisał/a: | | .Czemu ludzie są tak głupi,biorą psiaka cieszą się nimi póki są piękne i małe,a potem do lasu i pa,pa. |
Nie myślą kierują się tym że ma się taką małą słodką kulkę w domu ale ta kulka potem rośnie i nie jest juz taka ładna jak była...to się pozbywają
To są ludzie nieodpowiedzialni, psa się bierze na całe życie a widać że niektórzy kierują się tylko impulsem
Mnie aż serce ściska jak widzę takie rzeczy
AniaCz. - 11-04-2008, 22:48
anna34, na dogomani jest watek tego psiaka.Tam mozesz poczytac gdzie mozna wplacic pieniadze na jego leczenie.
|
|