forum.labradory.org

Inne zwierzęta - Tomi:)

Czarrrna_ - 04-01-2011, 21:34
Temat postu: Tomi:)
Ja mam jeszcze jednego pieska, ktory nazywa sie Tomi:)
Tomiego wzielismy ze schroniska jakies 6-7 lat temu, mial wtedy pol roku i ... 4 wlascicieli!!!
Ludzie go brali i oddawali, bo maly mial dusznosci i zamiast go wziac do weta, to z spowrotem do schroniska. jak sie pozniej okazalo, dusznosci byly wynikiem robakow na krtani, bo nikt sie nie zajal tym zeby go odrobaczyc...
Jest kochany, bardzo grzeczny i wdzieczny. Niestety po takich przejsciach ma padaczke na tle nerwowym :cring: Dostaje lakarstwa i jest oki, ale czasami przychodza te ataki (ostatni mial przed wczoraj). To jest straszne, ale my robimy wszystko, zeby zapomnial o tych cierpieniach i mial godny byt juz do konca.
Fotki Tomiczka wrzuce jakos na dniach :)

mibec - 05-01-2011, 10:29

Czarrrna_ napisał/a:
Fotki Tomiczka wrzuce jakos na dniach
chetnie obejrze - szczesciarz z niego, ze do Was trafil :)
asia030984 - 05-01-2011, 15:51

mój poprzedni piesek, a raczej sunia, też miał padaczkę i to od urodzenia. Ataki były różnie, ale niezbyt często, tak raz na pół roku. Sunia miała o różnej sile i długości. Ale wiedział, że ją kochamy i że przy nas nic jej nie grozi.
kiedy odeszła miała 17 lat!!!! Przeżyła operację - miała raka, potem przerzuty no i niestety odeszła. Czekała z tym na mnie, aż przyjadę do domu...wiedziałam, że tak zrobi, że odejdzie, jak ja przyjadę :cring:
Także Cię rozumiem, wiem co przechodzisz, ale głowa do góry, jakoś to będzie. Fajnie, że znalazł stały, kochający dom, pomimo swojej choroby ;D
I koniecznie zdjęcia poproszę :)

Czarrrna_ - 06-01-2011, 20:48

Obiecane zdjecia Tomiczka :)

spanie to jego ulubione zajecie :)

a tu podczas remontu, nie chcial siedziec sam w drugim pokoju, to wlazl na pufa i obserwowal sytuacje :)

mibec - 07-01-2011, 10:35

Jaki slodziaczek ;*
nata - 07-01-2011, 10:55

jakie fajniutki! ;*
Pattina - 07-01-2011, 12:10

Jaki słodziutki ;*
Fajne ma białe skarpeteczki na łapkach :haha:

Czarrrna_ - 07-01-2011, 12:18

Dziekujemy za odwiedzinki :) ma biale skarpetki, brzuszek i koncowke ogona :-P
asia030984 - 07-01-2011, 18:21

śliczny ;*