| |
forum.labradory.org
|
 |
Inne zwierzęta - Tomi:)
Czarrrna_ - 04-01-2011, 21:34 Temat postu: Tomi:) Ja mam jeszcze jednego pieska, ktory nazywa sie Tomi:)
Tomiego wzielismy ze schroniska jakies 6-7 lat temu, mial wtedy pol roku i ... 4 wlascicieli!!!
Ludzie go brali i oddawali, bo maly mial dusznosci i zamiast go wziac do weta, to z spowrotem do schroniska. jak sie pozniej okazalo, dusznosci byly wynikiem robakow na krtani, bo nikt sie nie zajal tym zeby go odrobaczyc...
Jest kochany, bardzo grzeczny i wdzieczny. Niestety po takich przejsciach ma padaczke na tle nerwowym Dostaje lakarstwa i jest oki, ale czasami przychodza te ataki (ostatni mial przed wczoraj). To jest straszne, ale my robimy wszystko, zeby zapomnial o tych cierpieniach i mial godny byt juz do konca.
Fotki Tomiczka wrzuce jakos na dniach
mibec - 05-01-2011, 10:29
| Czarrrna_ napisał/a: | | Fotki Tomiczka wrzuce jakos na dniach | chetnie obejrze - szczesciarz z niego, ze do Was trafil
asia030984 - 05-01-2011, 15:51
mój poprzedni piesek, a raczej sunia, też miał padaczkę i to od urodzenia. Ataki były różnie, ale niezbyt często, tak raz na pół roku. Sunia miała o różnej sile i długości. Ale wiedział, że ją kochamy i że przy nas nic jej nie grozi.
kiedy odeszła miała 17 lat!!!! Przeżyła operację - miała raka, potem przerzuty no i niestety odeszła. Czekała z tym na mnie, aż przyjadę do domu...wiedziałam, że tak zrobi, że odejdzie, jak ja przyjadę
Także Cię rozumiem, wiem co przechodzisz, ale głowa do góry, jakoś to będzie. Fajnie, że znalazł stały, kochający dom, pomimo swojej choroby
I koniecznie zdjęcia poproszę
Czarrrna_ - 06-01-2011, 20:48
Obiecane zdjecia Tomiczka
spanie to jego ulubione zajecie
a tu podczas remontu, nie chcial siedziec sam w drugim pokoju, to wlazl na pufa i obserwowal sytuacje
mibec - 07-01-2011, 10:35
Jaki slodziaczek
nata - 07-01-2011, 10:55
jakie fajniutki!
Pattina - 07-01-2011, 12:10
Jaki słodziutki
Fajne ma białe skarpeteczki na łapkach
Czarrrna_ - 07-01-2011, 12:18
Dziekujemy za odwiedzinki ma biale skarpetki, brzuszek i koncowke ogona
asia030984 - 07-01-2011, 18:21
śliczny
|