| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Potrzebna pomoc dla goldenki
maksiu - 30-01-2011, 23:30 Temat postu: Potrzebna pomoc dla goldenki Moja koleżanka znalazła psiaka. Niestety nie mogła suni zostawić u siebie dlatego proszę o pomoc w znalezieniu domu dla niej. To są informację od koleżanki:
suczkę miałam u siebie przez jeden dzień ponieważ mam w domu (mieszkaniu) owczarka podhalańskiego i nie mogłam jej u nas zostawić.Z ciężkim sercem oddaliśmy ją do azyla dzierżoniowskiego .Obecnie my już na własną rękę rozwieszamy plakaty na mieście i szukamy jej właściciela/ właścicielki .Na razie bez skutku
Informacje : suczka rasy golden retiever (tak myślę) ,maści biszkoptowo - rudej ,wiek nie wiem- ale raczej nie młoda , suczka przy kości znacząco nie wiadomo czy utyła od jedzenia czy to ciąża ,mieli to sprawdzić w azylu ,w dniu znalezienia brak obroży ,nie posiada również czipa Bardzo wystraszona i nieufna ,ale po nakarmieniu i przespaniu nocy w ciepłym widać było ,że odżyła ,umie chodzić na smyczy i lubi jeździć autem (tzn. nie boi się ) Bardzo urocza i sympatyczna ! Dziękuję za zainteresowanie !
[ Dodano: 30-01-2011, 23:31 ]
Nie wiem dlaczego wyszło takie zamazane zdjęcie
[ Dodano: 31-01-2011, 16:02 ]
Sunia ma już swój temat na forum goldenów więc myślę że tam się zajmą nią najlepiej jak mogą więc temat można przenieść. Przepraszam za zamieszanie.
R-O-K-S-A-N-A - 26-03-2011, 21:14
ojj oby znalazł się właściciel
|
|