forum.labradory.org

NEWS - Sprawa małego Szymona. Szokujące nagrania

effcyk - 11-03-2011, 20:03
Temat postu: Sprawa małego Szymona. Szokujące nagrania
brakuje mi słów - zobaczcie sami .... http://kontakt24.tvn.pl/t...f82bfcb70497d53 lub na YT kanał użytkownika RatujcieSzymona - jest tam kilka takich nagrań ....
Aniussia - 11-03-2011, 20:24

wczoraj tego słuchałam... brak mi słow na ta matke :bad: (szkoda, ze nikt jej nie moze potraktowac tak samo jak traktuje swoje dziecko) :bad: Sama mam 5 letnia corke i nigdy bym nie mogla tak jej potraktowac. Jak tego sluchałam to zaczynam płakac. :( Biedny Szymon... :(

[ Dodano: 11-03-2011, 20:50 ]
tłumaczenie sie matki... :bad:
http://www.tvn24.pl/0,169...,wiadomosc.html

Chelsea - 12-03-2011, 08:01

też słuchałam tego nagrania ale nie całego bo po minucie musiałam wyłączyć. :cring:
Pattina - 12-03-2011, 08:24

Wysłuchałam całości... to przerażające !
Biedne dziecko :cring: :cring:

kasiek - 12-03-2011, 08:43

biedny Szymon co za matka brak slow :cring:
mawi27 - 12-03-2011, 13:07

tragdia!!! jak mozna takie rzeczy bagatelizwac, to jest wlasnie takie nasze prawo, dopiero jak zabija dzieciaka ida po rozum do glowy, ze trzeba bylo cos zrobic!!! Sama jestem mama 5 letniej corki i w zyciu nie przyszloby mi do glowy zeby sie do niej tak odezwac !!!!
Grapy - 12-03-2011, 20:11

albo tatuś dobrze złożył wypowiedzi albo matka psychicznie chora, takie warunki a taka patologia jak spod budki z piwem ]:) szkoda,że nikt nie chce sprawdzić jak jest naprawdę, oby niedługo nie było informacji w panoramie,że Szymuś spadł ze schodów ze skutkiem śmiertelnym :->
Pattina - 12-03-2011, 20:46

Szkoda gadać... mamusia się głupio tłumaczy sie, ewidentnie chłopiec krzyczy że go pobiła... że krew leci...
Przerażające to :(

petrelli - 14-03-2011, 00:08

W pale się nie mieszczą takie sytuacje... :bad: To się nazywa matka? Gdy oglądam podobne sceny to czasem sobie myślę, że jednak prawo Hammurabiego "oko za oko, ząb za ząb" było najlepszym systemem wymierzania sprawiedliwości i powinno obowiązywać po dziś dzień... :(
mawi27 - 14-03-2011, 09:49

wlasnie ogladalam w DTVN o co tam chodzi, wychodzi na to ze to wojna obojga rodzicow a karta przetargowa stal sie Szymon, nie rozumiem po co medialnie rozwiazywac swoje problemy kosztem dziecka, co taki maluch moze wyniesc na przyszlosc? Niektorzy rodzice sa bezmyslni do granic mozliwosci!!!
donia457 - 14-03-2011, 11:58

ja ogladalm to kilka dni temu na wp i w glowie mi sie nie miesci jak mozna tak postapic z wlasnym dzieckiem,wczoraj pokazalam to nagranie mezowi az za glowe sie zlapal.sami mamy 3 dzieci i niewyobrazam sobie takiej sytuacji :cring: szkoda mi malca
orlosia - 14-03-2011, 14:38

petrelli napisał/a:
myślę, że jednak prawo Hammurabiego "oko za oko,

gdyby tak było swiat juz dawno był by ślepy.

:(

Maryhna - 14-03-2011, 19:56

Coś jest w stwierdzeniu, że to wina obojga rodziców, nie zdziwiłby mnie montaż. Oczywiście nie tłumaczy to matki dziecka ale z tego co czytałam na różnych forach to ojciec walczy na różne sposoby o wspólny majątek. M.in o restaurację. Wplątanych jest w to ponoć jego dwóch dorosłych synów z pierwszego małżeństwa. Nikt nie dojdzie jak jest naprawdę.
Opieszałość prokuratury, kuratora i innych instytucji poraża równie mocno jak te nagrania.

effcyk - 14-03-2011, 22:16

Jesli faktycznie jest to walka o majątek- jestem pewna, że wcześniej kiedy układało im się dobrze, ojciec wiedział jak matka traktuje syna, ale wszystko zostawało w 4 ścianach domu, bo po co brudy wywlekać . Teraz jak przyszło walczyć o wspólny dobytek, to zaczyna sie wywlekanie brudów, nagrywanie matki, ukazywanie tego na światło dzienne itp. :beated:
R-O-K-S-A-N-A - 19-03-2011, 11:40

biedny :cring: