forum.labradory.org

Coś dodać? Coś zmienić? Coś usunąć? - Fora o labradorach

Wisteriusz - 03-06-2011, 11:44
Temat postu: Fora o labradorach
Tak się zastanawiam od jakiegoś czasu - jak to jest że jest tyle stron forumowych o labkach skoro wszędzie są praktycznie te same rzeczy i co ważniejsze - te same osoby ?

Tak z ciekawości pytam, b o ile jeszcze rozumiem, że takie labomaniacy.pl czy http://labradorretriever.com.pl , fundacja Prima itp. , bo to są takie odrębne i ktoś chciał indywidualnie, to najbardziej mnie zastanawia jak to jest z tym podziałem org i info gdzie jest ta sama organizacja, administracja, większość użytkowników. Najciekawsze tematy z jednego forum reklamowane są na drugim itd. Ten sam skarbnik. A 2 stany kont i jednemu psu pomaga org, jednemu info.

Jak już wspomniałem nie krytykuję tu nic tylko z ciekawości pytam jak do tego doszło, czy kiedyś różne osoby prowadziły te fora i potem jedni zrezygnowali i oddali drugim albo coś? :)

Stasia - 03-06-2011, 15:07

W sumie dobre pytania, sama się zastanawiałam, o co biega z org i info ;) .
Bora - 03-06-2011, 15:48

Na forum jestem od samego początku, a też dokładnie nie wiem. Myślę, że to długa i skomplikowana historia ;)
wacha - 03-06-2011, 16:55

org, info, pl i labradorretriever.com. tyle znam, jest coś jeszcze?
dominika92 - 03-06-2011, 17:08

http://labomaniacy.ugu.pl/forum/index.php :D
aganica - 03-06-2011, 19:30

Wisteriusz napisał/a:
Ten sam skarbnik
Ku wyjaśnieniu, skarbnik z labradory org. nie jest skarbnikiem na info.
Obecnie prowadzę tylko forumowe konto S.O.S na tym forum.
Dlaczego jest tyle for labradorowych?..nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć ale wiem że info było pierwsze, po jakimś czasie powstało org. ludzie się pomieszali i są członkami wielu for, bo chcą wiedzieć jak najwięcej o tej wspaniałej rasie.

Bora - 03-06-2011, 21:31

aganica napisał/a:
wiem że info było pierwsze

a nie labradory.pl ?

aganica - 03-06-2011, 21:37

Bora napisał/a:
a nie labradory.pl ?
Możliwe, nigdy nie logowałam się na tym forum, źle się wyraziłam.Pisząc pierwsze miałam na myśli powstanie przed org.Właściwie znam tylko info i org ... na innych się nie loguję bo czasu za mało.No i dogomania ze względu na bazarki u taks :lookdown:
mibec - 03-06-2011, 21:37

Bora napisał/a:
a nie labradory.pl
z tego co ja wiem to labradory.pl były przed info :)
Bora - 03-06-2011, 22:30

aganica napisał/a:
źle się wyraziłam.Pisząc pierwsze miałam na myśli powstanie przed org.

Tak, tu masz rację.
Szkoda, że nie ma jednego, ogromnego forum dla labów, gdzie będą wszyscy i wszystko. W jednym miejscu.

AnTrOpKa - 03-06-2011, 23:20

Wisteriusz, a ja Ci moge odpowiedzieć na to pytanie :P Wydaje mi się, że rozchodzi się o to, ze technika poszła do przodu i coraz wiecej osób otwiera fora na własną rękę, bo na jednym nie podoba mu się to, na drugim tamto i chce stworzyć własne po swojemu :)
Ja też bym chciała, żeby było jedno duże forum, no ale nie zawsze każdemu przypasuje to, co innemu i będzie kombinował na własną rękę :) Pierwsze forum było labrador.pl ;) Jak zakładałam z moimi pomocnikami, labradory.org to nie miałam pojecia o istnieniu .info. Ale jestem na obu forach, ciesze sie że razem pomagamy sobie i psiakom :)

Salerno - 04-06-2011, 01:24

Wisteriusz napisał/a:
org i info gdzie jest ta sama organizacja, administracja, większość użytkowników.

Poczułam się urażona, ja funkcjonuję tylko i wyłącznie tutaj :)

jkasia - 04-06-2011, 14:53

Ja funkcjonuje równiez tylko na org chociaz kiedys założyłam konto na info. Ale nie mam czasu aby siedziec na 2. Poza tym śledze również forum kwiatowe. I tam była sytuacja, że na pierwszym forum kwiatowym ludzie sie pokłócili ze soba i powstał odłam. Teraz sa 2 fora i nie cierpia sie zawzajem :D

[ Dodano: 04-06-2011, 14:55 ]
Salerno, mam niesmiałe pytanie - kim jestes? Bo Twoja postać jest dla mnie owiana tajemnicą :haha: Masz labka? Jakiego? Pytam z czystej ciekawości, mam nadzieje, że sie nie obrazisz ;*

Labradore - 08-06-2011, 23:41

jkasia, dołączam się do prośby. Niech modkowie sie nam ujawnią ^^ (przynajmniej Ci co jeszcze tego nei zrobili)

ja jestem na info zarejestrowana ale nie wchodze tam prawie wcale :P P org najlepsiejsze ;)

jkasia - 09-06-2011, 15:45

Labradore napisał/a:
jkasia, dołączam się do prośby. Niech modkowie sie nam ujawnią
:-P ;D
Bora - 09-06-2011, 17:15

jkasia napisał/a:
Salerno, mam niesmiałe pytanie - kim jestes? Bo Twoja postać jest dla mnie owiana tajemnicą :haha: Masz labka? Jakiego? Pytam z czystej ciekawości, mam nadzieje, że sie nie obrazisz ;*

Salerno to Patrycja nasza kochana modka ;* ;* ;* Bardzo ciepła, spokojna i cierpliwa osóbka :D Ma labencjusza biszkoptowego Bazylka ;)

jkasia - 09-06-2011, 17:26

Achaaa, no niby widze znaczek kobiety ale Nick tak jakos męsko mi sie kojarzy :-P Bora dzięki za odpowiedz ;D
Bora - 09-06-2011, 17:27

jkasia napisał/a:
Bora dzięki za odpowiedz ;D

Płoszę :haha:

Mam nadzieję, że nie dostanę po uszach od Patrycji ;]

jkasia - 09-06-2011, 17:29

Bora napisał/a:
Mam nadzieję, że nie dostanę po uszach od Patrycji
za co? Przeciez opisałaś ją w samych superlatywach ;D
Bora - 09-06-2011, 17:33

jkasia napisał/a:
Bora napisał/a:
Mam nadzieję, że nie dostanę po uszach od Patrycji
za co? Przeciez opisałaś ją w samych superlatywach ;D

Hihi Mam nadzieję że w superlatywach... bo może ona woli pozostać bardzo ostrym i wymagającym modem, a tutaj psikus :-P

joanna - 10-06-2011, 19:30

oj tam oj tam
Salerno - 12-06-2011, 00:42

Bora napisał/a:

Salerno to Patrycja nasza kochana modka ;* ;* ;* Bardzo ciepła, spokojna i cierpliwa osóbka :D Ma labencjusza biszkoptowego Bazylka ;)

Dobrze, że niczego nie jem, bo bym się biedna udławiła... Jestem taka ciepła, spokojna i cierpliwa jak osoba, która to napisała! Magda, Magda bardzo dziękuję, dobrze, że widzisz mnie w takich pozytywnych barwach. (Bazyl pozdrawia koleżankę Borę!).

Labradore napisał/a:
dołączam się do prośby. Niech modkowie sie nam ujawnią

Z tego co wiem to nie mam żadnego obowiązku pisania czegokolwiek na swój temat... Jeżeli mogłabym w czymś pomóc to zapraszam na pw.

Bora - 12-06-2011, 09:33

Salerno napisał/a:
Dobrze, że niczego nie jem, bo bym się biedna udławiła... Jestem taka ciepła, spokojna i cierpliwa jak osoba, która to napisała! Magda, Magda bardzo dziękuję, dobrze, że widzisz mnie w takich pozytywnych barwach. (Bazyl pozdrawia koleżankę Borę!).

No przecież prawdę napisałam :greedy: Szczerą prawdę! :haha: Ślę ciepłe uściski.

Salerno - 12-06-2011, 14:07

Bora napisał/a:
Ślę ciepłe uściski.

Ja również (mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę jak bardzo brakuje mi Ciebie na pokładzie!) :)
*Przepraszamy za offa, bo jeszcze będę musiała sama sobie upomnienie wysłać...

Bora - 12-06-2011, 14:34

Salerno napisał/a:
Ja również (mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę jak bardzo brakuje mi Ciebie na pokładzie!) :)

Miło mi to czytać... ahh stare dobre czasy :cring:

orlosia - 14-06-2011, 17:54

hejka a czy wam to nowe forum ugu.pl coś tam też tak kiepsko chodzi?