| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - 2 letnia Labusia znalazła dom w stolicy
MichałGZ - 07-09-2011, 21:26 Temat postu: 2 letnia Labusia znalazła dom w stolicy Witam serdecznie.
2 letnia.
wychowała się z dwójką małych dzieci.
ułożony, dobry pies.
nie stwarza problemów wychowawczych.
powód oddania: zmiana warunków mieszkaniowych na mniej korzystne dla trzymania psa.
Pomagam w transporcie do nowego domu za darmo w każde miejsce !
Kontakt :
Osoba pośrednicząca w adopcji :
Magda Przybylska 601-05-64-64
Piotrek.R - 08-09-2011, 00:36
Śliczna mordusia, czy na pewno musi zmienić właścicieli ??
Andante - 08-09-2011, 05:58
| Karolina_Michal napisał/a: | | powód oddania: zmiana warunków mieszkaniowych na mniej korzystne dla trzymania psa. |
A dzieci się tam zmieszczą?
Przykre, ze powody oddania psa stają się coraz bardziej błahe.
To znaczy, ze pies nie jest członkiem rodziny, tylko .... Już sama nie wiem czym.
tamis20 - 08-09-2011, 08:45
O jej... jak lab byłby często wyprowadzany to przecież willi z ogródkiem nie potrzebuje może właściciele dadzą sie przekonać jeszcze?
MichałGZ - 08-09-2011, 17:26
| Andante napisał/a: | ...
Przykre, ze powody oddania psa stają się coraz bardziej błahe.
To znaczy, ze pies nie jest członkiem rodziny, tylko .... Już sama nie wiem czym... |
Niestety jak się okazało już widocznie nie. Powody oddania są podane w dużym skrócie.
Tak czy owak to jest najmniej istotne teraz , jak się nie znajdzie nowy właściciel sunia prawdopodobnie wyląduje w schronisku , więc zróbmy wszystko aby tak się nie stało
[ Dodano: 11-09-2011, 21:22 ]
Sunia jest troszkę spasiona. Przez rok czasu była "u babci" więc na temat karmienia każdy wie jak było . Wabi się Daisy. Nadal szuka DS!
magdalena 29 - 14-09-2011, 22:57
Witam! Ładna mordka ale czemu jest w kojcu skoro jest ułożona? Nie rozumiem właścicieli my mamy czwórke dzieci ,niewielke mieszkanie ale nasz Benuś zawsze ma uśmiechniętą mordkę i własny kont . Jest u nas krótko ale nie wyobrażm sobie by miało go nie być bo się przeprowadzam Pozdrawiam
tamis20 - 15-09-2011, 06:39
Jakby co to ja moge pomoc z transportem w str Żnina i okolic. jak mi już samochód naprawią (mam nadzieje ze do konca tyg)
Ewelina - 15-09-2011, 09:19
Śliczna sunia no ma trochę boczki zaokrąglone. Mam nadzieję, że szybko znajdzie wspaniały dom
tenshii - 15-09-2011, 09:29
A ja bardzo proszę o NIE OCENIANIE
jakby ktoś chciał się psa pozbyć to zwyczajnie oddałby go do schroniska.
Zawiłości życia są różne i nikt nie ma obowiązku pisania swojej historii w wątku oddania psa.
Skupmy się lepiej na dobrym DS.
Wszelkie tego typu komentarze będą kasowane.
kozung - 15-09-2011, 10:15
jak reaguje na inne psy/ zwierzęta? i czy nauczona jest nie niszczyć w domu? zadzwonię do kuzynki, poszukują psiaka do adopcji, mieszkają w Ciechanowie. Dam znać wieczorem.
ehh pośpieszyłam się z wpisem, namierzyli już psiaka ze schroniska.. oby małej się powiodło, trzymam kciuki i roześle informację dalej
magdalena 29 - 15-09-2011, 10:34
Jeżeli kogoś uraziłam to bardzo przepraszm tenshii, - ja naprawde wiele potrafie zrozumieć sama od 12 -lat mam jakieś kłopoty mniejsze lub większe ale mam rodzine. A Benuś w tej chwili do niej należy Nie wiem może jestem za krutko na waszym Forum ale jestem wam wdzięczna za Benka i jeszcze raz PRZEPRASZAM NIE CHCIAŁAM NIKOGO URAZIĆ!!!!!!! Jakbym miała możliwości sama bym ją przygarneła
ankia - 15-09-2011, 11:09 Temat postu: dodatkowe zdjęci Witam,
czy mogłabym prosić o wysłanie dodatkowych zdjęć na maila tej suczki?
Dziękuje
Ryniu - 15-09-2011, 14:53
Jak się nic nie zmieni to... jutro na forum będą fotki Labusi z nowego domku
mibec - 15-09-2011, 15:01
| Ryniu napisał/a: | | z nowego domku | o czekamy
Ewelina - 15-09-2011, 15:13
Trzymam kciuki
aganica - 15-09-2011, 15:34
| Ryniu napisał/a: | jutro na forum będą fotki Labusi z nowego domku | Wspaniała wiadomość
MichałGZ - 15-09-2011, 17:32
| magdalena 29 napisał/a: | Witam! Ładna mordka ale czemu jest w kojcu skoro jest ułożona? Nie rozumiem właścicieli ... |
To był jej 3 dniowy DT. Naprawdę miała świetne warunki , krzywda się jej nie działa.
Siedziała tam tylko podczas nieobecności naszej , poza tym miała do dyspozycji jakieś 500m2 działki ogrodzonej.
| Ryniu napisał/a: | Jak się nic nie zmieni to... jutro na forum będą fotki Labusi z nowego domku |
Zgadza się , jutro czeka ją długa podróż....
Na pewno będzie foto relacja. 3majcie kciuki
mibec - 15-09-2011, 17:40
| Karolina_Michal napisał/a: | | 3majcie kciuki | mocno trzymamy
magdalena 29 - 15-09-2011, 18:36
Karolina_Michal Cieszę się że miała dobrze. Przepraszam jeżeli kogoś uraziłam poprostu czasami mówie lub pisze to co w tej chwili myśle . Gdyby Benuś był troche spokojniejszy i bardziej ufny do innych piesków sami byśmy ją przyjeli bo po mordce widać że jest bardzo inteligentna jak nasz Benuś. Pozdrawiam i mam nadzieję że nowi właściciele będą super dla niej
MichałGZ - 17-09-2011, 00:52
Labusia jest już w swoim nowym domu. Czekali na nią wspaniali właściciele!
Sam chciałbym mieszkać w takim domu z takim wybiegiem.
Dziękujemy!!!
mibec - 17-09-2011, 01:07
| Karolina_Michal napisał/a: | | Labusia jest już w swoim nowym domu. | bardzo się cieszę
Ryniu - 18-09-2011, 10:06
czekamy na więcej informacji.
lulu - 18-09-2011, 23:06
Witam z tej strony szczesliwa wlascicielka labusi!Mam mnostwo cudownych zdjec ale niestety mimo kilku prob nie potrafie ich wstawic na forum,wydaje nam sie ze zdjecia sa zbyt duzego formatu wiec jutro sprobujemy je zformatowac i wstawic.
Kilka słów o Daisy: mamy za soba dwa dni pelne wspaniałych chwil,caly wczorajszy dzien sunia spedzila z nami w domu i ogrodzie zeby sie oswoic z nowym domkiem,zdecydowanie dobrze sie tu czuje.Natomiast dzisiaj po poludniu wyruszylismy na spacer trasa ulubionych parkow,pokazalismy suni troche miasta i plaze nad Wisła,pogoda byla idealna wiec nawet kapiel w oczku sie udala:) Spacer trwal az do teraz,sunia ma mnostwo nie sporzytej energii wiec jak tak dalej pojdzie to za miesiac bedziemy obydwie mialy talie osy;)
Daisy wydaje sie byc zadowolona,dopiesczamy ja chyba nawet przesadnie ale przyjmuje wszystko z wielkim labim usmiechem. Jutro dostarcze zdjecia to sami zobaczycie jak nam dobrze...:)
Pozdrawiamy
Labradore - 18-09-2011, 23:09
lulu, jeśli chcesz możesz wysłać kilka zdjęć mi na maila , może uda mi się wstawić
ale super jej sie udało śliczne imie dostała
|
|