| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalazły dom - Cwaniak 8-letni czarny labek w Schronisku w Białymstoku.
robertus39 - 11-11-2011, 10:37 Temat postu: Cwaniak 8-letni czarny labek w Schronisku w Białymstoku. Cwaniak jest ośmioletnim czarnym labradorem. Trafił do schroniska ponieważ rzekomo uciekł. Właściciele nie chcą go odebrać i stąd szukamy nowego domku. Jest przytulaśnym fajnym labkiem. Siada, waruje, podaje łapę i daje buziaki. W schronie około 3 tygodni. Zarejestrowany jest pod imieniem KRON.
Monisiaczek - 11-11-2011, 11:40
robertus39, czy to nie jest ten sam psiak?
http://forum.labradory.or...ghlight=cwaniak
mibec - 11-11-2011, 11:43
| Monisiaczek napisał/a: | | czy to nie jest ten sam psiak | wiedzialam, ze ja juz gdzies widzialam tego psa!
robertus39 - 11-11-2011, 13:35
Według mnie jest to ten sam psiak, ale teraz jest w schronie w Białymstoku. Jako wolontariusz jestem tam prawie codziennie i nawet rozmawiałem z chłopakiem, którego dziewczyna miała tego labka. Dała go komuś i ten ktoś twierdził, że labek uciekł mu w Augustowie 100 km od Białegostoku. Straż miejska odłowiła Cwaniaka w Białymstoku. Nie wydaje mi się, aby pies w tym wieku pokonał 100 kmi trafił na powrót do miejsca gdzie mieszkał. Nie chcę nikogo posądzać, ale splot tych wydarzeń wydaje mi się zmierzać w jednym kierunku. Cwaniak został potraktowany przedmiotowo, a nie podmiotowo.Teraz został zaczipowany i szukamy mu nowego domku. Cały czas przebywa w schronie i niedawno skończyła mu się kwarantanna.
Monisiaczek - 11-11-2011, 15:02
robertus39, czy wiadomo jak Cwaniak/Kron reaguje na inne psy, jak zachowuje się wobec kotow? Porobie mu ogloszenia Jak masz wiecej fotek psiaka, to chetnie skorzystam
robertus39 - 11-11-2011, 17:57
| Monisiaczek napisał/a: | robertus39, czy wiadomo jak Cwaniak/Kron reaguje na inne psy, jak zachowuje się wobec kotow? Porobie mu ogloszenia Jak masz wiecej fotek psiaka, to chetnie skorzystam |
Podchodziłem z nim do boksów z innymi psami nie reagował agresją czy strachem. Merdał ogonkiem i oczekiwał zabawy. Na koty nie wiem. Co do zdjęć na stronie schronu są trzy zdjęcia. Jutro będę tam mogę mu porobić fotki.
Monisiaczek - 11-11-2011, 18:40
| robertus39 napisał/a: | | Jutro będę tam mogę mu porobić fotki. |
Byloby swietnie, bo dobre fotki to podstawa Z gory dziekuje
robertus39 - 16-11-2011, 17:29
Cwaniak znalazł w sobotę domek. Przyszli ludzie do schronu i go wzięli. Supeeeeeer.
mibec - 16-11-2011, 17:31
| robertus39 napisał/a: | | Cwaniak znalazł w sobotę domek | super - oby to juz byl ten wymarzony domek na zawsze
Monisiaczek - 16-11-2011, 18:19
robertus39, suuuper
A już mialam Cie scigac o te obiecane fotki
Trzymam kciuki za Cwaniaka - niech to bedzie jego ukochany domek na cale zycie
robertus39 - 16-11-2011, 21:32
| Monisiaczek napisał/a: | robertus39, suuuper
A już mialam Cie scigac o te obiecane fotki
Trzymam kciuki za Cwaniaka - niech to bedzie jego ukochany domek na cale zycie |
Jeden z psiaków ma domek i to jest super. Do pełni uśmiechu brakuje mi jeszcze 229 takich sytuacji gdzie psiaki ze schronu znajdą domki. Jestem tam codziennie i widzę jak psy potrzebują kontaktu z człowiekiem.
Chelsea - 17-11-2011, 09:37
super wiadomość szczęścia w nowym domku
|
|