forum.labradory.org

NEWS - Akcja bezpłatnego chipowania zwierząt w Warszawie 2011

Monisiaczek - 18-11-2011, 15:05
Temat postu: Akcja bezpłatnego chipowania zwierząt w Warszawie 2011
Po raz kolejny w Warszawie ruszyła akcja bezpłatnego chipowania psów i kotów. To wspaniała metoda przeciwdziałania bezdomności zwierząt. Chipowanie jest bezpłatne.

Akcja trwa do 15 grudnia 2011r., w tym czasie wszyscy właściciele psów i kotów zamieszkali w Warszawie mogą skorzystać z możliwości bezpłatnego zaczipowania swojego pupila, w jednej z wybranych lecznic weterynaryjnych.

Więcej informacji oraz lista lecznic biorących udział w akcji:
http://www.weterynarze.waw.pl/czipowanie

dominika92 - 18-11-2011, 15:28

Monisiaczek, ta akcja trwa od wakacji ale jak ja czytałam jakiś miesiąc czy dwa temu to problem polega na tym ze nie już chipów..co jest trochę bez sensu :doubt:
Monisiaczek - 18-11-2011, 15:32

dominika92, wiem, że akcja trwa od wakacji, ale może ktoś jeszcze nie słyszał :)
A o braku chipów nie wiedziałam :shy: Może na każdą lecznicę przypada jakaś pula chipów i stąd ten deficyt?
Właśnie zobaczyłam temacik hen, na dole. Przepraszam za dubelek :shy: i proszę o usunięcie mojego.

sodalis - 18-11-2011, 20:40

dominika92 napisał/a:
Monisiaczek, ta akcja trwa od wakacji ale jak ja czytałam jakiś miesiąc czy dwa temu to problem polega na tym ze nie już chipów..co jest trochę bez sensu :doubt:

Chipy na pewno są jeszcze w lecznicy na Kosiarzy 14 i na Hlonda 2.

W tych dwóch lecznicach powinno wystarczyć chipów do końca akcji dla wszystkich chętnych..

dominika92 - 18-11-2011, 22:39

sodalis, dzięki za info :)
zanka - 19-11-2011, 14:45

dominika92, dzwoniłam jakieś 2tyg temu do lecznicy na reymonta i powiedzieli, że spokojnie można jeszcze przyjść i zachipować
Dokite - 19-11-2011, 17:45

A czy jest ktoś z Gdyni, lub w ogóle Trójmiasta, kto słyszał o takiej akcji u nas?