forum.labradory.org

Inne zwierzęta - Cezar-pół bokserk

Lelejka - 01-12-2011, 11:06
Temat postu: Cezar-pół bokserk
Postanowiłam założyć galeryjke Cezarkowi psiaczkowi mojej mamy ten jego słodki pychol aż sie prosi o założenie osobnego tematu :D :D

Cezarek jest to mieszanka suczki boksera...
......tej oto damy z pieskiem troszke podobnym do labka.
Cezarek miał mieć czarną przyszłość jak to na wsi pewien pan chciał dla kasy rozmnożyć boksery pofatygował sie i przez tydzień dopuszczał boksera lecz nie dopinował suki i dopadł ją ten labladoro podobny więc takie pieski były zbędne... co zrobić-najprościej utopić nie mogłam na to pozwolić!! wziełam pod swoje skrzydła wychudzoną matkę ze szczeniakami(jeszcze karmiła) znalazłam maluchom domki Cezar największy łobuz z całej piątki został u mojej mamy.. podkarmiona bokserka wróciła do właściciela ale jeszcze przez miesiąc uciekała do mnie teraz mama szczeniaczków już lepiej wygląda żebra nie sterczą a z tego co wiem od nowych właścicieli piesków szczeniaczki są super grzecznymi psami i mają sie dobrze, a Cezar.........

Cezar jest szczęśliwym zdrowym maluchem z wiecznymi głupawkami!! do szaleństwa zapatrzonym w Lejle są najlepszymi przyjaciółMi
Wypełnie tę galerję po brzegi zdjęciami ale na dziś wystarczy tak na początek miłego oglądania :papa: :papa:

irosa - 01-12-2011, 11:12

super psiaczek, i twoja sunia ma się z kim bawić
bietka1 - 01-12-2011, 14:04

Super chłopak, prosimy o kolejne zdjęcia :) . A zestaw labek - bokser (czy bokseropodny) to najfajniejszy na świecie team, wiem, bo mam taki w domu :-P .
asia030984 - 01-12-2011, 15:36

jaki słodziak ;* ;*
Lelejka - 01-12-2011, 17:29

irosa, asia030984, bietka1, Dziękujemy ;* zdjęcia już nie bawem :) a deuet niesamowity zwariować można :-P :beated:
bietka1 - 01-12-2011, 17:53

Lelejka napisał/a:
deuet niesamowity zwariować można
z czasem nieco przystopują w wariactwach. U nas już w miarę spokojnie, szaleństwa zredukowały się do cowieczornej głupawki :haha: A ja uwielbiam obserwować, jak małpiszony naśladują swoje zachowania i każdy chce być najlepszy w rywalizacji o uwagę pańci :)
Ewelina - 01-12-2011, 17:56

Fajniutki z niego chłopak :)
Lelejka - 01-12-2011, 18:12

bietka1 napisał/a:
każdy chce być najlepszy w rywalizacji o uwagę pańci

masz racje :D :D choć ja nie jego pańcia traktuje mnie jakbym właśnie nią była
Ewelina, dziekuijemy ;*

kasiek - 02-12-2011, 08:34

sliczny pies ;*
Lelejka - 02-12-2011, 13:22

Cezarek przyjechał do nas na 2 tyg bo moja mama a jego pani ma dużo spraw do załatwienia a nie chce go zostawiać samego.
Zawsze myślałam że moja Lelejka to istny diabeł jednak pobyt Cezara zmienił moje zdanie to CEZAR Jest Tym Diabłem ]:) ]:) ]:) a Lejla przy nim to aniołek
Dzisiejszy dzień dopiero sie zaczoł a Cezar pokazał już na co go stać :beated: :beated:
naliczyłam z dziesięć dziur na podwórku(o mały włos nie złamałam nogi jak wieszałam pranie) a jak tylko Cezarek wpadł do domku po porannym siku zaczeło sie :< :|
szalone biegi po domu wraz z moją czarną kluchą w pakiecie z przestawianiem mebli oraz przy okazji domowników w żaden sposób nie mogłam ich uspokojić :bad: :bad:
a jak tylko wyszłam do sklepu zostawiając ich w domu poniosłam straty w postaci zjedzonej drożdżówki, bułki która została na stole i wyjedzonej z lodówki wędliny jak ją otworzył nie mam pojęcia wiem tylko że musiałam wrócić sie do sklepu... nie mówie już o śmieciach z kosza powywlekanych na cały dom i zgryzionych zabawkach moich siostrzeńców a to dopiero początek dnia oczywiście Lejla bardzo mu pomogła ;] ;]
no a teraz kilka zdjęć

Najpierw seria głupawek a potem :D :D :D .....

odpoczynek ..... :shy:

I nawet przeją ulubiony fotel Lejli a ją oddelegował na podłoge taki mały a tak rządzi :-P :-P

Śpioszek ;*

Nawet długie spacery nie rozładują jego energii :( :D

asia030984 - 02-12-2011, 13:39

jak słodko leżą ;* ;*
kasiek - 03-12-2011, 10:33

swietnie razem sie zgadzaja super :)
bietka1 - 03-12-2011, 10:48

No to wesoło macie :haha: . Jakbym czytała o pierwszych tygodniach Nera w naszym domu - trzeba było mieć oczy dookoła głowy i szybki refleks. Ale widok takich poprzytulanych zmęczonych futer wynagradza wszystko :heart: . Wygłaskaj od nas Cezarka i jego siostrzyczkę. I oczywiście czekamy na dalsze fotorelacje ;*
Ewelina - 03-12-2011, 17:17

Kochane wesołe psiaki :)
Pattina - 03-12-2011, 17:30

Ale rozrabiaki, wesoło musisz mieć ;)
Lelejka - 03-12-2011, 22:18

bietka1 napisał/a:
trzeba było mieć oczy dookoła głowy i szybki refleks

Oj tak :D
bietka1 napisał/a:
Ale widok takich poprzytulanych zmęczonych futer wynagradza wszystko
Jasne :)
bietka1 napisał/a: