forum.labradory.org

Archiwum - Szczeniaczki potrzebują pomocy !

Igakov - 19-01-2012, 15:24
Temat postu: Szczeniaczki potrzebują pomocy !
https://www.facebook.com/...&type=1&theater

^to zdjęcie przedstawia niestety już zdechłego szczeniaczka :( Nie przeżył nocy.
Szczeniaczki są w potrzebie. Jeśli nie znajdą się osoby chętne, maluchy zostaną uśpione :(
Może znacie osoby, które by mogły lub chcą przygarnąć takiego małego szczeniaczka ?
Jeżeli ktoś jest ze Szczecina lub okolic to moja znajoma będzie w przyszłym tygodniu jechała po owe szczeniaczki (o ile będą chętni na 100%). Proszę, popytajcie może znajomych lub osób które by chciały szczeniaczka. Z góry dziękuje :)

Ryniu - 19-01-2012, 18:43

Cytat:
Dorota Szymanik
Brakuje nam znajomości, prosimy więc bardzo o rozgłaszanie sprawy i "podawanie" jej dalej. Sytuacja jest fatalna - psy głodne, część przeziębiona, śpią w błocie. Jeden maluszek nie przeżył nocy... Strona dopiero startuje, do obfotografowania i wyadoptowania mamy ok 60 stworków (reszta zostanie uśpiona - decyzją lokalnych władz) :( ( Na razie udało się znaleźć domy tymczasowe tylko dla 2! Nie mamy ani pieniędzy, ani ludzi chętnych do pomocy - jesteśmy tylko my 3 i mamy coraz mniej czasu :( Udostępniajcie!

Monisiaczek - 19-01-2012, 21:29

Biedactwa :( Udostępnione.
mawi27 - 19-01-2012, 21:43

i my juz udostępniliśmy, może uda się jakoś pomóc biedakom
zanka - 19-01-2012, 22:13

ja też udostępniam. super, bo z tego co czytałam, dzięki takiemu rozgłosowi część psiaków już znalazła domy :)
Igakov - 19-01-2012, 23:01

zanka, tak część z nich. :) Mała liczba ale zawsze coś :) Dziękuje za pomoc :)
Paseczka - 20-01-2012, 13:45

A nie przewiózła by dużego psiaka? I jaką trasą by jechała? Gungess możliwe że weźmie kilka bid z tego schroniska na DT.
Igakov - 21-01-2012, 13:08

Paseczka, niestety nie wiem jaką trasą jedzie. Musze się dopytać :)

Zależy także gdzie by musiała małego lub małe zawieść. Żeby było po drodze bo paliwo też kosztuje niestety :)