| |
forum.labradory.org
|
 |
Archiwum - Mała sunia z wykrzywioną łapką w bydgoskim schronisku
monia85 - 22-01-2012, 17:44 Temat postu: Mała sunia z wykrzywioną łapką w bydgoskim schronisku dzisiaj, przy okazji odwiedzania labiszonów w schronisku, pozanałam taką o to małą sunię:
Dziewczynka ma marne sznase na adopcję, gdyż ludzie nie chcą psa z wykrzywioną łapką:
Nie przeszkadza jej jednak to w bieganiu sprintem. Jest bardzo radosna i cieszy się bardzo na widok człowieka. W stosunku do innych psów ma charakter dominujący- nie agresywny. Potrafi pogonić, poszczekać, ale wolontariuszka twierdzi, że nie gryzie. Byłam z nią na spacerze i też nie zauważyłam cienia agresji.
Może ktoś byłby zainteresowany przygarnięciem takiego małego Kajtka? Sunia jest wielkości może Ratlerka.
kasiek - 23-01-2012, 09:08
mordeczka malutka ,szczescia niunko
Olga47 - 23-01-2012, 15:24
I tu również odwiedzam małą bo nie mogę się napatrzeć na jej cudowny pyszczek Będę szukać jej domku bo księżniczka musi mieć swoją rodzinę. Dawno jest w schronisku?
monia85 - 24-01-2012, 07:14
Olga47, sunia jest w schronisku od początku 2011 roku. Patrząc na jej wiek to długo, bo ponad pół swojego życia. Byłoby super gdyby ta mała znalazła dom. Ona naprawdę ma niewielkie szanse na odopcję w schronisku przez tą łapkę. Najprawdopodobniej ona urodziła się z taką łapką, więc super sobie daje radę na codzień.
|
|