| |
forum.labradory.org
|
 |
Psychika i zachowanie - Siusia idąc - nie ma czasu się zatrzymać ;)
kasia.wska - 10-02-2012, 09:14 Temat postu: Siusia idąc - nie ma czasu się zatrzymać ;) Kojarzycie pewnie Bellę zabraną z pseudohodowli - jest u mnie w DT, jej wątek znajduje się na Labradorach w Potrzebie. Otóż dziwi mnie sposób, w jaki siusia. Miałam wcześnie dwie suczki i nigdy czegoś takiego nie widziałam, więc wolę spytać czy to normalne. Sunia na chwilę przykuca, po czym okręca się wokół własnej osi (wciąż siusiając), wstaje i idzie dalej (wciąż siusiając). Nie wiem, czy po prostu taka jej uroda, czy może ma to związek z tym, że sunia już rodziła (żadna z moich suczek nie miała szczeniąt, więc nie mam porównania), czy też może to być jakiś objaw ze strony układu moczowego? Dwa razy zdarzyło jej się załatwić na posłanko (w tym raz świeżo po spacerze, na którym dwa razy siusiała), ale nie wiem czy może to mieć związek. Bella jest młodziutka, nie ma więcej niż 1,5 roku. Poradźcie coś, to normalne, czy zwrócić na to uwagę podczas wizyty u weta?
Madzialenka - 10-02-2012, 11:06
kasia.wska, Moja Blondi sika bardzo podobnie,kreci sie i idzie do przodu,a konczy sikac na trzech lapach Taka jej uroda:)
tenshii - 10-02-2012, 12:13
kasia.wska, znam taką sukę, która sika w locie
ona po prostu nie ma czasu zrobić tego jak należy
Nie przejmuj się
dominika92 - 10-02-2012, 12:23
Helcia robi podobnie, jej po prostu szkoda czasu, kończy siusiać idąc dalej
Maleńka - 10-02-2012, 17:35
Luki tak samo xd siusia idac xD
|
|