forum.labradory.org

Archiwum - znaleziono czarnego labradora głosków/baszkówka/piaseczno

zanka - 14-03-2012, 21:04
Temat postu: znaleziono czarnego labradora głosków/baszkówka/piaseczno
Kochani! znaleziono czarnego labradora w okolicach Piaseczna. błąkał się ponoć kilka dni, moja ciocia zabrała go na posesje. poszukiwany pilny dt, bo w domu mieszka już pies i 2 koty.
Labsko oczywiście łagodne, przyjazne do ludzi, zadbany, ładnie jeździ samochodem. według mojego wujka młody, do 3 lat. Na dniach będzie ogłoszony w lokalnej gazecie. Na tą chwile tyle wiem. Zdjęcia wrzuce jak tylko dostane je na poczte.

donia457 - 14-03-2012, 21:16

zanka, niech sprawdza czy piesio jest zaczipowany,a fotki nie zbedne
biedulek :cring:

zanka - 14-03-2012, 21:35

jutro ciocia jest umówiona u weta. sprawdzą czy psiak na czip i określą stan zdrowia i wiek. jak tylko będe wiedzieć dam znać
kasiek - 15-03-2012, 08:00

biedny czarnulek....
Ewelina - 15-03-2012, 09:43

I jak tam ?
zanka - 15-03-2012, 10:00

póki co brak odzewu. czekam na jakieś wieści. jeżeli nic sie nie wyjaśni będe tam jutro lub w sobote po południu. w okolicy moich rodziców zaginęły ponoć 3 laby, ale biszkopty. ciężko jest mi coś ogarnąć jak mnie tam nie ma. będe informować na bieżąco
Ewelina - 15-03-2012, 10:05

zanka, Ok. Trzymam kciuki, żeby psiaka ktoś jednak szukal. Czekam na informację od weterynarza :)
zanka - 16-03-2012, 16:55

słuchajcie ta moja ciotka jest niepoważna. zero odzewu, nie odbiera ode mnie telefonu :( będe jutro w okolicy więc postaram sie czegoś dowiedzieć. sama dzwoni, żeby pomóc poszukać właściciela a teraz cyrki. przepraszam Was bardzo :(
Ewelina - 16-03-2012, 16:59

zanka, Może chce psa zatrzymać albo go oddała do schroniska i teraz jej głupio. trzymam kciuki. I czekam na informację :)
Monisiaczek - 16-03-2012, 21:15

zanka, daj znać, jak będziesz coś wiedziała.
zanka - 17-03-2012, 22:16

widziałam sie z ciotką - jade tam jutro wieczorem lub w poniedziałek, bo ich nie ma... Nie dotarli do weta, bo psiak bał sie wsiąść do samochodu. fotki - jak go odwiedze. na tą chwile moge powiedzieć, że:
stosunek do psów - dobry (ucieka od psów agresywnych), do kotów - w porządku. potrzebuje swojego człowieka, z którym może spędzić godziny na zabawach:)
jeżeli w poniedziałek nie wezmą go do weta postaram sie pojechać z nim sama. może sie uda. ciocia koniecznie chce go oddać, jednak nie myśli o dt. wolałaby od razu ds, bo nie chce robić psu mętliku w głowie. póki co, może u niej zostać, ale zależy jej, żeby psiak trafił w dobre ręce. widziałam fotki w telefonie. cudny, z resztą jak to każdy lab:) szukajmy kogoś, bo zdziczeje na podwórku!

[ Dodano: 19-03-2012, 10:18 ]
poprosze o przeniesienie tematu. Psiak póki co zostaje u mojej ciotki. Jeszcze raz zastanowią sie co zrobić, być może zostanie na stałe, jeżeli nie, ponoć mają chętnego. przepraszam za zamieszanie. nie spodziewałam sie, że osoby które znalazły psa okażą się lekko niepoważne...

paulaposzukuje - 04-04-2012, 15:09

ja pieszkam w okolicach piaseczna i sluze pomoca . tym bardziej ze szukamy z mężem psa do adopocji