forum.labradory.org

Coś dodać? Coś zmienić? Coś usunąć? - email

anna3678 - 04-04-2012, 22:32
Temat postu: email
Kochani, od wczoraj jestem bombardowana na meja wiadomosciami z naszego Forum, wystarczy ze ktos cos napisal a ja to juz mam :bad: wczoraj dostalam 77 wiadomosci.... :( w ustawieniach nic nie zmianialam, poradzcie cos ;*
Almathea83 - 04-04-2012, 22:37

anna3678, kliknij swój avatar i tam na dole będzie opcja:
"Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
(Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałaś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości)"

ustaw na Nie i powinno pomóc :) a jak nie pomoże to polecam w poczcie elektronicznej założyć folderek i utworzyć regułę, żeby wszystkie maile z labradory.org wpadały właśnie do niego :)

anna3678 - 08-04-2012, 22:36

Nie pomoglo :( dalej mam meje na skrzynce :(
safeĆ - 10-04-2012, 12:22

musisz wejść w temat, którego nie chcesz obserwować i pod wszystkimi postami znaleźć link "Przestań śledzić ten temat", może to pomoże ;)
Almathea83 - 10-04-2012, 12:26

ja tam mam folderek na poczcie, gdzie mi wpadają wszystkie labowe powiadomienia- zaznaczam wszystko i wyrzucam hurtem :)
Nikaaa - 29-11-2013, 13:16

Nie będę zakładać nowego tematu, bo moja sugestia też dotyczy maili :P
Czy dałoby rade włączyć automatyczne potwierdzenie otrzymania maila? Np kiedy jest ogłaszany jakiś konkurs albo wyscig na FB czesto się zdarza, że maile ze zdjęciami nie dochodzą a zgłaszający o tym nie wie (mi sie tak zdarzyło już dwa razy w przypadku zdjęć na FB), fajnie by było jakby po otrzymaniu maila ze zdjęciami był wysyłany automat z potwierdzeniem.