forum.labradory.org

Archiwum - Mela 3-letnia, biszkoptowa suczka w pseudo w Wielkopolsce

nathaliena - 21-05-2012, 18:27
Temat postu: Mela 3-letnia, biszkoptowa suczka w pseudo w Wielkopolsce
Mela - suczka biszkoptowa, ok. 3-letnia, szczepiona, "dostępna" wraz z książeczką zdrowia, niestety sunia nie daje szczeniaków, dlatego "hodowca" chce się jej pozbyć. Raz miała szczenięta, ale nie przeżyły, później się nie udało.
Podobno sunia ma nadwagę, mieszka w kojcu. Zza krat szczeka i udaje groźnego psa, ale wypuszczona- pełna euforia, zabawa, podobno słucha właściciela (relacja mojej kolezanki).
Nie wiem co z nią będzie, jeśli nie znajdzie się domek dla niej, może ktoś chciałby pomóc Melce i ją przygarnąć?

AgaD - 21-05-2012, 20:08

Natalia Ty to masz szczęście, jeśli można to nazwać szczęściem na te przypieczone ciacha. Piękna sunia szkoda, że w potrzebie :cring:
nathaliena - 21-05-2012, 20:13

AgaD napisał/a:
Natalia Ty to masz szczęście, jeśli można to nazwać szczęściem na te przypieczone ciacha.
i do tego grubasków ;D
jest tam jeszcze jedna-czekoladowa, ale tamta zostaje. :( Dla Meli trzeba znaleźć dom..

kasiek - 05-06-2012, 11:48

Melusiu bidulko trzymam kciuki za Ciebie
Chelsea - 05-06-2012, 11:52

nathaliena napisał/a:
Dla Meli trzeba znaleźć dom..

trzymamy mocno kciuki

Ewelina - 30-07-2012, 12:53

I co tam u Meli?
nathaliena - 30-07-2012, 13:58

Ewelina napisał/a:
I co tam u Meli?
od dłuższego czasu brak kontaktu z osobą, która prosiła o pomoc w poszukiwaniu domu dla niej, informacji żadnych nie udało mi się uzyskać, zero współpracy z ich strony. Temat można zamknąć.