forum.labradory.org

Inne zwierzęta - Wężyki oraz pajęczaki :)

Dejvid - 18-06-2012, 20:10
Temat postu: Wężyki oraz pajęczaki :)
No tak, małe pociechy (właściwie to kilka z nich) ;D ;D

asia030984 - 18-06-2012, 22:01

o matko umarłam... :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
opowiedz coś o nich...wszystkie piękne, wszystkie chcę 8) 8) :lookdown: :lookdown: :heart:

Nikaaa - 18-06-2012, 22:14

Ja to bym chciała tylko tego ostatniego ;D Chociaż i tak coś groźnie wygląda :P
Brrr... aż mnie mrozi na widok pająków :D

neravia - 18-06-2012, 22:59

jejku aż ciary przechodzą :-o :-o :-o ;D
szczerze na miejscu Twojej mamy prędzej zgodziłabym się na tego labradora niż na takie "zwierzątka" :-P

Dejvid - 18-06-2012, 23:00

Są troche jadowite, zależy od gatunku akurat te co ja mam wszystkie słabo jadowite (porównać można do jadu pszczoły), więc spoko. Wężyki też mam spokojne nie kąsają, karmię raz, czasami dwa razy w tygodniu szczurem takim 150-200g :) . Może niedługo filmik sklepie z karmienia to wrzucę :) . Kurcze tak labka bym chciał mieć, nie mogę się doczekać psiny :cring: :cring:

[ Dodano: 18-06-2012, 23:06 ]
neravia, Tylko o to chodzi, że pająki wziąłem na siebie (wziąłem je dlatego, bo wiem, że dam rade je utrzymać), wydatki nie są duże. Labradora na upartego już mógłbym kupić, tylko, że na dłuższą metę nie dałbym rady go utrzymać więc niestety muszę poczekać - dam radę, narazie cieszę oko waszymi pupilami :-P :-P

Pattina - 18-06-2012, 23:11

Węże mnie kiedyś przerażały.. koleżanka zmusiła mnie aby jednego ''malucha'' wziąć na ręce co to był za koszmar... dopóki nie poczułam jaki on jest aksamitny i o dziwo nie obślizgły ! :P
W przeciwieństwie do pająków... ich się panicznie boję od małych po duże brrrr tego już nie przełamie, nawet nie mam zamiaru ;P

donia457 - 20-06-2012, 05:57

Dejvid, zwierzyniec masz ogolnie piekny :) ;D
tylko ja takiego zwierzynca nie moglabym miec,mąż z pajakami by mnie wyrzucił,bo sie ich brzydzi ,a corka Olga (5 letnia) panicznie sie wezy boi :doubt:

PeKa - 05-07-2012, 12:16

Niezły zwierzyniec, choć węży nie trawie. Sam posiadam już tylko jednego ptasznika, mianowicie Cyclosternum fasciatum L5 (ptasznik tygrysi). Jakiś czas temu były trzy: A.metallica (młoda L4 - padła z przyczyn niewiadomych), A. geniculata (padł ok. 3mc-e temu ze starości) i obecny tygrys :) Ponizej fotki A. Geniculaty (z przedostatniej wylinki) i C. fasciatum (z 2 wylinki).

C. fasciatum - teraz sie srogo zapajeczynowal, dlatego takie stare, nieaktualne foto

A. geniculata

i podwozie podczas wylinki ;D

Madzialenka - 06-07-2012, 00:11

Dejvid, Pajeczaki...FUJ!!!!Ale wezyk ladniusi :)
aganica - 11-10-2012, 21:38

Przyjaciele... :D

Madzialenka - 11-10-2012, 22:05

aganica, hehe ciekawe jak dlugo tymi przyjaciolmi zostana...pewnie ,az do smierci :D
scoobydoo - 01-01-2013, 02:50

ja to się panicznie boje weży i pająków niestety mojego lęku nie zwyciężę mnie to obrzydzają różne pająki weże FUJ!!!!!!! :unhappy: