| |
forum.labradory.org
|
 |
Znalaz³y dom - Lisa prze¿y³a piek³o, ma teraz dobrze jak w niebie :)
Ryniu - 11-08-2012, 11:11 Temat postu: Lisa prze¿y³a piek³o, ma teraz dobrze jak w niebie :)
|
LISA
p³eæ: sunia
ma¶æ: biszkoptowa
rodowód: brak
chip: brak
sterylizacja/kastracja: nie
miejsce pobytu: DT Ko³o
|
 |
Informacja dla zarejestrowanych u¿ytkowników
Je¿eli jeste¶ zainteresowany adopcj±, prosimy, zapoznaj siê z procedurami adopcyjnymi.
Szczegó³y znajdziesz tutaj |
Kontakt w sprawie adopcji
e-mail: adopcje@labradory.org
telefon: 603 240 741 (Monika)
|
Troszkê o mnie. |
|
delikatna , zachowuje siê spokojnie , lubi pieszczoty , ³agodna |
Stan Zdrowia. |
|
dobry ( zaniedbana) , naro¶l na ³apce tylnej
|
Pos³uszeñstwo, co w moim wychowaniu poprawiæ nale¿y. |
|
Bardzo pos³uszna
|
Zachowanie wobec dzieci. |
|
nie sprawdzono |
Zachowanie wobec innych psów oraz kotów. |
|
psy: bardzo kontaktowa z innymi psami
koty: brak informacji
|
Zachowanie podczas transportu |
uwielbia je¼dziæ autem , sama do auta wskakuje , jest spokojna podczas jazdy , dobrze znosi jazdê |
Inne |
|
karma - |
|
Labradorka ma niecale 3 lata, jest dosyæ niska, bardzo przyjazna, ³asi siê, ale widaæ ¿e by³a bita. To sa fotki z kojca , sprzed miesiaca .. nowe fotki bede robic za kilka dni .
Tu kiedy¶ mieszka³a:

Takie ma cycuchy

Chelsea - 11-08-2012, 15:21
biedna trzymamy kciuki za Ciebie
dana - 11-08-2012, 23:04
Mam znajomych którym w³a¶nie zdech³ pies i szukaj± nastêpcy , chcieliby labradora lub psa w typie labradora , maj± dom z ogrodem i s± dobrymi lud¿mi
Z kim sie kontaktowaæ w sprawie tej adopcji ?
Mieszkaj± pod Krakowem ( miejscowo¶æ My¶lenice ) , a sk±d jest Liska?
Monisiaczek - 12-08-2012, 08:21
dana, wysy³am PW
Ryniu - 16-08-2012, 17:57
Nowsze fotki Lisy:
Ewelina - 16-08-2012, 18:01
Sunia w okropnym stanie
Ryniu - 16-08-2012, 21:17
Proszê o udostêpnianie: http://www.facebook.com/m...11125088&type=1
kasiek - 17-08-2012, 22:57
biedna udostepnione
Monisiaczek - 21-08-2012, 09:26
Udostêpnione
Ryniu - 25-08-2012, 17:33
MMS od nowych w³a¶cicieli:
| Cytat: | To nasza kochana Lisa (Mania) Jest bardzo grzeczna
|
Lisa pojecha³a do trójmiasta, gdzie znaleziono i sprawdono dla niej wspania³y dom
Madzialenka - 25-08-2012, 18:54
Uwielbiam takie wiesci:)Powodzenia malutka
nikolajewna - 25-08-2012, 20:21
Super. Oby mia³a teraz tylko kochaj±cych ludzi wokó³ a nie takich potworów, którzy doprowadzili J± do takiego stanu.
Ryniu - 26-08-2012, 18:48
mail z domu Lisy:
| Cytat: | | Witam serdecznie!Wczoraj wieczorem napisa³am d³ugi list,ale zerwa³ siê internet i nie wys³ano.Ale dzi¶ mo¿e lepiej,ze piszê,bo ju¿ pierwsza noc za nami.Podró¿ minê³a szybko i mi³o,stawali¶my 3x,pospacerowa³a troszkê,wody siê napi³a,wysiusia³a.W aucie faktycznie czuje siê dobrze.Rado¶æ by³a ogromna jak wjechali¶my na podwórko,zaczê³a rado¶nie biegaæ,w±chaæ wszystko i w domu i w ogródku.Na siusiu wychodzimy za ogród,na zew.na uliczki i ju¿ wydaje mi siê,¿e rozumie,¿e tam siê w³a¶nie te sprawy za³atwia.Dali¶my Jej jedzonko,za du¿o jak siê pó¼niej okaza³o,ale wci±gnê³a w minutkê.Potem jeszcze spacerek,Miko³aj chwali³ siê s±siadom swoj± wyczekan±,ukochan± Suni±.Wszystkim bardzo siê podoba³a,a dzi¶ posypa³y siê prezenciki od nich-wêdzone ¶mierdziele,zabaweczki i itp.Miko³aj,nasz Synek jest przeszczê¶liwy i widaæ,¿e Mania te¿!( przechrzcili¶my J±,bo my wszyscy imiona mamy na M.).Widaæ,¿e mojego mê¿a upodoba³a sobie,to jest przewodnik stada.Pó¼nym wieczorem zdecydowa³am,¿e jednak J± wyk±piê,bo by³a przykurzona i ¶mierdz±ca.Ciep³y prysznic,masa¿ i drapanko sprawi³y,¿e zasnê³a pod prysznicem.Potem pielêgnacja uszek i tej rany na plecach(wygryzione od pche³),pola³am Jej gorzkim Octaniseptem,wiêc ju¿ tego nie gryz³a,dzi¶ widaæ du¿± poprawê,wieczorem znowu Jej polejê.Do weta wybieramy siê w tygodniu,na oglêdziny,zabieg sterylizacji wykonamy jak Ona dojdzie do siebie,tzn.nabierze trochê masy.Jest strasznie wychudzona i zaniedbana,Bidulka nasza kochana!Jest bardzo m±dra,jak na psa z klatki,sygnalizuje swoje potrzeby,w nocy obudzi³a mnie 2 x,obró¿ka i smyczka i prosto pod furtkê,a nie do ogrodu,i o to nam chodzi³o.Ci±gle jest blisko nas,w nocy ¶pi w naszej sypialni,ma swoje legowisko,a w dzieñ jeste¶my na dole i tu te¿ ma swoje miejsce,drzwi na taras-ogród s± ca³y czas otwarte,wiêc ma swobodê,jest tam gdzie chce byæ,teraz le¿y ko³o moich nóg i chrapie,jak ch³op po ciê¿kiej robocie.Mi³o¶æ ju¿ ma,a na super wygl±d potrzeba czasu,ale i to bêdzie-ju¿ jeste¶my na dobrej drodze.Mam kolegê weterynarza,wiêc wszystko bêdzie jak nale¿y,bêdê co jaki¶ czas przysy³aæ fotki.Zapraszam do odwiedzenia nas.Teraz koñczê i jeszcze raz dziêkujemy,¿e mo¿emy j± mieæ!Pozdrowienia z Kaszub |
Monisiaczek - 26-08-2012, 21:11
Wspaniale niunia trafi³a
Ryniu - 27-08-2012, 18:56
Kolejna wiadomo¶æ:
| Cytat: | Witam!Jeste¶my ju¿ po wizycie u weterynarza,mia³a pobran± krew i po 20 min.mieli¶my wyniki!Morfologiê i próby w±trobowe-wszystko dobrze,stawy-ma dysplazjê,bad.moczu nie robili¶my bo ma cieczkê,co mnie zmartwi³o,to to,¿e Ona ma wiele wiêcej lat ni¿ by³o w og³oszeniu i w ksi±¿eczce.Wg pana doktora to ma 7 lat!Mówi³ te¿,¿e zobaczymy jak bêdzie wygl±daæ po kuracji witaminowo-mineralnej i dobrym od¿ywianiu.Martwi mnie to dlatego,¿e krócej z nami bêdzie!Ale przynajmniej w godnych warunkach do¿yje sobie,jak w sanatorium!Sterylizacja bêdzie tylko wtedy jak Ona wydobrzeje!
Drug± noc te¿ zaliczamy do udanych,przespa³a 10godz.i nie nabrudzi³a,czeka³a grzecznie a¿ siê kto¶ obudzi.Umie dawaæ ³apkê i siadaæ na ¿yczenie.Reaguje na swoje nowe imiê.I jest bardzo kochana.Pozdrawiamy serdecznie!M4 Kubik |
Chelsea - 27-08-2012, 19:26
szczêsciara
katerina - 29-08-2012, 15:08
Jak dobrze widzieæ ¿e istniej± dobre zakoñczenia
kasiek - 04-09-2012, 12:01
szczescia
Ryniu - 31-10-2012, 17:04
Przeurocza fotka z domku Lisy:
Madzialenka - 31-10-2012, 21:13
Piekna!!!
kasiek - 24-11-2012, 07:47
cieplutka fotka
Ryniu - 17-02-2013, 09:33
| Kod: | | Nasza Mania,jak widaæ na za³±czonych zdjêciach ma siê dobrze,a nawet bardzo,jest cudown± Psink±.Uwielbia zabawy na ¶niegu-turlanko |
Chelsea - 17-02-2013, 18:25
szczê¶ciara
Ryniu - 07-07-2013, 15:45
Mania wypoczywa w Borach Tucholskich na obozie... harcerskim
Przed wyjazdem by³a na przegl±dzie u weta. Wszystko OK, jest we wspania³ej formie.
Ewelina - 07-07-2013, 18:27
Jaka szczê¶liwa
|
|